Кралицата на попа Мадона е блокирана в социалната мрежа Instagram.

...
Кралицата на попа Мадона е блокирана в социалната мрежа Instagram.
Коментари Харесай

Блокираха Мадона в Инстаграм, отново провокира с голота

Кралицата на попа Мадона е блокирана в обществената мрежа Instagram. Тя твърди, че е " останала безмълвна " този уикенд, когато е била известена, че й е неразрешено да споделя видео онлайн.

63-годишната певица постоянно споделяше провокативни фотоси и точно поради това е нарушила разпоредбите на платформата. Instagram насочи предизвестие към Мадона, в което изясни, че би трябвало да почита другите в платформата и я предизвести да " съблюдава закона ".

През ноември 2021 година Мадона наново разгласява фотоси, на които театралничи гола в леглото, откакто Instagram ги отстрани.

„ Публикувам фотоси, които Instagram изтегли още веднъж без предизвестие или известие… Причината, заради която споделиха на моя мениджърски екип, е, че дребна част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в просвета, която разрешава всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан с изключение на зърното!”, написа тя тогава.

„ Искаме Instagram да продължи да бъде достоверно и безвредно място за ентусиазъм и изложение. Помогнете ни да насърчаваме тази общественост. Публикувайте единствено ваши фотоси и видеоклипове и постоянно спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота “, се споделя в изказването на платформата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР