Кралицата на поп музиката Мадона, която ще пее като гост

...
Кралицата на поп музиката Мадона, която ще пее като гост
Коментари Харесай

Мадона посети нощен клуб в Тел Авив

Кралицата на поп музиката Мадона, която ще пее като посетител на финала на "Евровизия 2019 " в събота, посети нощен клуб в Тел Авив, откакто в него се състоя концерт, предава Ройтерс.

Папараците наблюдаваха придвижването на поп примата до заведението, ситуирано на крайбрежния средиземноморски бул., където се състояха блестящи празненства, свързани с Евровизията.

60-годишната певица понесе рецензии за гастрола си във финалната фаза на състезанието, който стана обект на пропалестински протест поради окупацията от Израел на палестинските територии и за нарушение на човешките права на палестинците.

Израел от своя страна дефинира протеста като дискриминационен и антисемитски. В изказване по-рано тази седмица Мадона изясни решението си да пее на сцената на Евровизия, като посочи, че няма да отстъпи от линията си за отбрана на човешките права и се надява да съзре "нов път към мира ".

"Никога няма да спра да пея поради нечии политически цели или да спра да приказвам против нарушаването на човешките права в света, където и да се случва това ", съобщи певицата.

Представителите на Палестинската акция за теоретичен и културен протест на Израел от своя страна й репликираха, че "да излъскаш имиджа посредством изкуство на израелското брутално подтисничество над палестинците за 1 милион $ е сигурно една от най-неморалните политически действия ".

Madonna attended Quavo's concert in Tel Aviv last night https://t.co/g6qf5BecNR #Eurovision pic.twitter.com/NU5wddImO7
— MadonnaTribe (@madonnatribe) 17 май 2019 година
Midnight RIDIN in Tel Aviv.
F U T U R E..........come get life! @QuavoStuntin #future #madamex pic.twitter.com/FAYLNsNYDl
— Madonna (@Madonna) 18 май 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР