Кралицата на българския попфолк Глория се пренесе в романтичната Венеция,

...
Кралицата на българския попфолк Глория се пренесе в романтичната Венеция,
Коментари Харесай

Глория отпразнува юбилейния си 50-и рожден ден на страхотно място

Кралицата на българския попфолк Глория се придвижи в сантименталната Венеция, с цел да отпразнува своя 50-и рожден ден. Певицата изглеждаше приятно, а комплиментите по неин адрес също не закъсняха.

Не стана ясно дали певицата е сама, или в компанията на своя обичан мъж. Постът, който написа, с цел да означи рождения си ден, трогна всички:
                             

" Бъдещето принадлежи на тези, които имат вяра в хубостта на своите фантазии.
Живея, обичам, пътувам, бленувам! Днес е моят празник! Благодаря на Бог за гениите и характера, който ми е дал!
На фамилията и родителите ми за поддръжката и опората!
На всички другари и фенове за любовта и вниманието към мен през годините! Пожелавам си здраве и още доста хубави песни! Подарявали сте ми толкоз незабравими моменти и срещи през годините! Благодаря!... "

Неините правилни фенове ѝ дадоха отговор уместно:

" Честит рожден Ден! Само здраве, благополучие, доста обич, нови фантазии и цели, които да постигаш и да продължаваш все по този начин да си пример за подражателство във всяко отношение! Страхотни 2 изненади по случай юбилея и сигурно армията ще сме на линия за другия празник до година! До тогава - единствено положителна сила, доста прелестно изкарване на празника, семейство и другари постоянно да са в близост и продължавай да ги караш да се гордеят с теб, а твоите правилни фенове - ние сме постоянно с теб! "

" Честит празник! Бъди здрава, щастлива, благословена и не спирай да употребяваш гения, с който Бог те е дарил! "
                             

" Бъди щастлива Глория! Годините несъмнено работят в твоя изгода, колкото повече време минава, толкоз по - прелестна си Честит рожден ден "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР