Кралица наредила на висши служители на двореца да планират съдебна

...
Кралица наредила на висши служители на двореца да планират съдебна
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец се готви за правна битка с Хари и Меган

Кралица наредила на висши чиновници на двореца да възнамеряват правосъдна борба на фона на офанзивите от страна на, заявявайки: „ Стига толкоз “.

Юридическият екип на монархията съветва специалисти по клюка след проливен дъжд от рецензии от живеещите в Щатите някогашни членове на кралското семейство, заяви в. „ Сън “.

Добре осведомен източник разкри, че 95- годишната кралица е „ раздразнена от многократни офанзиви “.

Според източника „ на върха “ в двореца е налице разбирането „ стига толкоз “. Юристи на двореца беседват с компании с опит в каузи за клюка и дискретност.

Също по този начин Хари и Меган щели да бъдат осведомени за това и знаят, че повтарящите се техни офанзиви няма да бъдат толерирани.

Дворецът беше разтресен от новината, че Хапи написа записки, които ще бъдат оповестени идната година, когато кралицата ще означи 70 години на престола.

„ Юридическият екип може също да се свърже с издателите на книгата, с цел да изиска авансово предизвестие за наличието й и право на отговор.
 Принц Хари подписа контракт с Penguin Random House за записките си Принц Хари подписа контракт с Penguin Random House за записките си
Принц Хари е подписал контракт с английското издателство Penguin Random House за четири мемоарни книги, в които ще опише за живота в б...

" Има опасения, че американската общност си пада по думите на Хари и Меган ", преценя източникът на вестника.

36 -годишният Хари и 40-годишната Меган споделиха на Опра Уинфри по-рано тази година в изявление, че неназована кралска персона е изразила терзания по отношение на цвета на кожата на техния наследник Арчи.

Съдържанието на диалозите на Хари с брат му Уилям и татко му Чарлз стигна до американските фенове посредством телевизионната водеща Гейл Кинг, позната на Хари и Меган.

Бъкингамският замък отхвърли коментар.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР