Кралица Елизабет Втора ще отбележи 70-годишния си юбилей от възкачването

...
Кралица Елизабет Втора ще отбележи 70-годишния си юбилей от възкачването
Коментари Харесай

Нямате място на моя балкон: Кралицата поряза жестоко Меган и Хари по случай юбилея си

Кралица Елизабет Втора ще означи 70-годишния си празник от възкачването си на трона при започване на юни. Грандиозното събитие ще продължи цели 4 дни, като Нейно Величество ще уважат едни от най-легендарните реализатори в попмузиката. Елизабет Втора е първият английски монарх, който е оглавявал страната за цели седем десетилетия и на пръв взор това е събитие, което никой от кралската фамилия даже не би могъл да си намерения да пропусне. Само че има членове, които не са по никакъв начин добре пристигнали на празника на кралицата.

Вероятно към този момент се досещате, че това са кралските новобранци принц Хари и Меган Маркъл, които направиха всичко допустимо, с цел да бъдат зачеркнати от фамилията, както и от цяла Англия. И даже на юбилея на Елизабет не са по никакъв начин добре пристигнали. Всъщност, херцозите на Съсекс няма да имат правото да застанат на величествения балкон до нея дружно с останалите кралски наследници.

 кралица Елизабет Втора, Меган Маркъл

Това стана ясно, откакто от двореца насочиха особено известие, което в деликатна форма разяснява, че няма да забележим Меган и Хари до Уилям, Кейт и кралицата. Според него, само кралските особи, които към днешна дата поемат задължения от името на Нейно Величество. А знаем, че херцозите на Съсекс от дълго време се отдръпнаха от статута си на работещи за кралската фамилия членове на фамилията.

Дали Меган и Хари обаче въобще ще летят до Лондон по случай юбилея на кралицата? Това ще разберем напълно скоро.

 Меган Маркъл

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР