Кралица Елизабет Втора и принц Филип са съпруг и съпруга

...
Кралица Елизабет Втора и принц Филип са съпруг и съпруга
Коментари Харесай

Защо кралица Елизабет и принц Филип спят в отделни спални

Кралица Елизабет Втора и принц Филип са брачен партньор и брачна половинка от повече от 70 години, имат четири деца и са поддръжници на обещанието " Докато гибелта ни раздели ".

Животът им минава много по-различно от този на всяко средностатистическо семейство, тъй като тя е отпред на английската монархия към този момент 67 години, а той е компактно до нея в положително и зло. А всяка детайлност за персоналния им живот отвън обществения облик, който добре познаваме, е повече от любопитна.

Наскоро научно проучване удостовери догатката, че сънят в обособени стаи е една от тайните на дългия и благополучен брак. Оказва се, че кралицата и принц Филип са живото доказателство за това.

Двамата съпрузи имат обособени спални, в които прекарват нощите си. И това изобщо не значи, че имат раздор във взаимоотношенията. Просто следват традиция от предишното.

Във Англия, а и освен, една от привилегиите за висшето общество е опцията всеки да има обособена стая, в която да си почива същински. Затова е общоприето съпрузите да спят настрана, с изключение на когато нямат желанието да прекарат нощта дружно, несъмнено, написа The Sun.

Този симптом на богатство - притежаването на дом с задоволително на брой стаи, в действителност има позитивен резултат върху здравето и брака, тъй като сътрудниците в действителност се наспиват пълноценно и се заобикалят ежедневните битови кавги, тъй като сме останали отвити или тъй като сътрудникът ни хърка.

Източник: lifestyle.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР