Кралица Елизабет II си отиде на 8 септември на 96

...
Кралица Елизабет II си отиде на 8 септември на 96
Коментари Харесай

Нумеролог с драматично обяснение: Защо е починала Елизабет В...

Кралица Елизабет II си отиде на 8 септември на 96 години в замъка Балморал в Шотландия. Цяла ера си отиде с нея.

Защо си отиде в този момент? Екстрасенсът и астронумерологът Анджелика Вишневска отговори на този въпрос:

Според нея е било предсказано, че кралицата ще си отиде не на 8, а на 9-и септември. Това е била плануваната от нумеролозите дата на гибелта й. 9 септември има тъкмо две деветки и тъкмо 99 дни след датата на празнуването на платинения празник на кралицата.

" Съпругът на кралицата – принц Филип, умря на 99-годишна възраст на 9 април, 99 ден от годината.

Как обаче се подредиха звездите в деня на гибелта на кралицата? Невероятно само че към часа на гибелта на кралицата над Бъкингамския замък се появи дъга. Това е знак, че Сатурн, планетата-пазител на времето в този миг, се намира на 20 градуса във Водолей. Този знак съгласно астролозите се употребява със славата на най-магическият знак.

Освен това Сатурн беше в прецизен съвпад с Марс във Водолей, което значи, че един в действителност мощен водач е напуснал света и то в миг, в който потребността от доблестен водач е най-голяма.

Кралица Елизабет II е родена на 21 април 1926 година, нейният номер на раждане е 7. Такива хора имат доста мощен ангел-пазител и като предписание живеят дълго, в случай че самите те са деликатни и не търсят рискове. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР