Кралица Елизабет II проговори за покойния принц Филип за първи

...
Кралица Елизабет II проговори за покойния принц Филип за първи
Коментари Харесай

Елизабет даде воля на скръбта си за първи път след смъртта н...

Кралица Елизабет II проговори за починалия принц Филип за първи път откакто той умря през април. Тя показа за любовта, която двамата са споделяли към Шотландия, по време на церемонията за откриването на шестата сесия на шотландския парламент.

" И преди съм говорила за дълбоката си и трайна обвързаност към тази прелестна страна и за многото щастливи мемоари, които принц Филип и аз постоянно сме пазили от престоя си тук ", сподели кралицата в речта си, написа standartnews.com.

На събитието, на което са участвали и принц Чарлз със брачната половинка си Камила, Нейно величество е била облечена със зелено палто от вълна и златиста рокля с пъстър принт на Stewart Parvin. Тя е носила и диамантената брошка на кралица Мери с магарешки трън.

" Често се споделя, че хората са тези, които вършат едно място, и малко са местата, където това е по-вярно от Шотландия, както видяхме напоследък ", добави Елизабет. През юли кралицата направи първото си независимо пътешестване след гибелта на принц Филип - в замъка Балморал в Шотландия, където през годините двойката обичайно се отдръпва от август до есента. Кралица Елизабет и принц Филип почиваха дружно в имението в шотландските планини за финален път през август 2020 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР