Кралете на фънка и ейсид джаз движението The Brand New

...
Кралете на фънка и ейсид джаз движението The Brand New
Коментари Харесай

The Brand New Heavies идват в София догодина

Кралете на фънка и ейсид джаз придвижването The Brand New Heavies с концерт в София на 24 януари.

В зала „ Универсиада” българската аудитория ще чуе най-големите им шлагери, както и песни от юбилейния им албум. У нас групата идва с вокал Анджела Ричи, известна с харизматичното си наличие и необикновен гений да интерпретира джаз и фънк по съответен за 21 век метод.

The Brand New Heavies се завърнаха в концертните зали след записите на едноименния албум “TBNH”, с който означават 30-годишнината си на сцената.

Турнето “The Funk Is Back” започва на 31 октомври в Брайтън, а билетите за първия концерт, както и за идните в Лондон, Манчестър и Глазгоу, са изцяло разпродадени.



Формацията стартира пътя си от лондонските клубове, а присъщите й жанр и звучене я извеждат на огромните концертни сцени.

Ядрото на The Brand New Heavies са композиторите Саймън Бартоломео и Андрю Леви, които с музиката си въодушевяват потомство сполучливи реализатори, в това число Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън, който дефинира техния дебютен албум като един от петте, трансформирали живота му.



През годините 15 от шлагерите на The Brand New Heavies доближават челните места на английските и американските ранглисти за сингли, денс, клубна, ар енд би и хип хоп музика, а албумите им са с платинен статус по продажби.

Сред най-обичаните им песни са „ Dream On Dreamer”, „ Sometimes”, „ You’ve Got A Friend”, „ Apparently Nothing”, „ Shelter”, „ Never Stop” и др.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР