Крал Чарлз Трети и съпругата му Камила избраха традиционния френски

...
Крал Чарлз Трети и съпругата му Камила избраха традиционния френски
Коментари Харесай

Френски специалитет избра Чарлз Трети за официално ястие на коронацията

Крал Чарлз Трети и брачната половинка му Камила избраха обичайния френски киш за публично ядене за така наречен " огромен обяд ", с който британците ще отбележат коронацията на монарха. Той ще бъде в центъра на уличните празненства в цялата страна, до момента в който другари и съседи сплотяват напъните си, с цел да отпразнуват събитието на 6 май.

" Киш с хрупкава коричка, с лек и внимателен усет на спанак, бакла и свеж естрагон. Яде се топъл или леден със зелена салата и варени пресни картофи - съвършен за огромния обяд във връзка коронацията ", се споделя в известието на кралското семейство в формалния им профил Twitter. 

Easily adapted to different tastes and preferences, the Coronation Quiche – featuring spinach, broad beans, cheese and tarragon – encourages you to get involved with the #CoronationBigLunch!

Click below for the full recipe. https://t.co/oEnWgjCzee
— The Royal Family (@RoyalFamily) April 17, 2023
Докато черпенето на ентусиазъм от другия завършек на Ламанша може да е неочакван избор за мнозина, които означават, че има " прекалено много френско влияние ", въпреки всичко желанията на краля се поясняват и като още един знак на околните връзки сред британците и техните френски сътрудници.
    View this post on Instagram           
A post shared by Pickle & Pie @23 (@pickleandpieat23)

Манон Лагрев, френската готвачка, която завоюва специфичното новогодишно издание на The Great British Bake Off за 2023 година, сподели, че кралят и кралицата консорт са дали своя принос за усилване на англо-френските връзки.

Тя показа пред The ​​Telegraph: „ Знам, че е много друго от някои други английски ястия, като сандвичите с пиле Coronation, тъй че е забавно, че кралят е избрал ядене, въодушевено от Франция. Но страхотното при киша е, че можете да го приготвите  с всевъзможни съставки, тъй че това е мястото, където можете да наблегнете английските артикули “. 

Може ли да стане " по-британски " френският специалитет и с кои съставки... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР