Крал Чарлз III – новият британски монарх, може да е

...
Крал Чарлз III – новият британски монарх, може да е
Коментари Харесай

Крал Чарлз III отвори къща за гости. Ето къде


Крал Чарлз III – новият английски монарх, може да е ваш хазаин през идната ви почивка. И не, не приказваме за пребиваване в Бъкингамския замък. Както се оказва, кралят е огромен почитател на Трансилвания (да, родното място на граф Дракула), като е купил дом в румънския район и го е трансформирал в къща за посетители, на която посетителите да се любуват, съгласно Reuters, оповестява dbr.bg.

Става дума за реставрира саксонска вила от 18-ти век в трансилванското село Вискри, която кралят купува, когато посещава района за първи път през 1998 година и се влюбва до уши в хубостта му. Домът, публично прочут като Zalán Guesthouse, е разполагаем за нощувки, като приходите отиват към локална благотворителна фондация, оповестява T+L. 
-->
„ Принцът на Уелс се надява, че неговата къща за посетители ще подтикне повече хора да посетят Трансилвания и по този метод ще насърчи устойчивото развиване “, се изяснява на уеб страницата на къщата за посетители. „ Приходите отиват за фондация „ Принцът на Уелс “ в Румъния, член на благотворителните организации на принца. “

Част от парцела е превърната в център за образование, с цел да помогне за „ обезпечаването на прехранване в румънските села “, като се преподават обичайни занаяти и селски умения.

Гостите на парцела могат да чакат както незабравим, по този начин и обичаен престой, с помощта на античните мебели и ръчно тъканите вълнени килими. На тяхно разположение са и общите елементи на дома, в това число хола и трапезарията, където профилиран личен състав подготвя ястия в фамилен жанр от локални артикули.

Престоят на база ол инклузив предлага и разходки, вечери навън, а през зимата разходки с шейни, теглени от коне, с греяно вино. Гостите могат да резервират пакет ол инклузив, който включва напитка за добре пристигнали и вечеря при идване, обиколки, локални входни такси, превоз и закуска при тръгване, за сред €157 до €167 на човек на вечер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР