Крал Чарлз и принцът на Уелс нямат намерение да дадат

...
Крал Чарлз и принцът на Уелс нямат намерение да дадат
Коментари Харесай

Няма да се получи, Хари: Крал Чарлз и принц Уилям не смятат да ти се извинят!

Крал Чарлз и принцът на Уелс нямат желание да дадат на принц Хари извинението, което той изиска от тях, с цел да участва на коронацията.

Нито Чарлз, нито Уилям считат да се съгласят с настояванията на Хари, след последните му офанзиви против кралското семейство.

Малко повече от 70 дни, преди кралят публично да бъде коронясан на 6 май, връзките сред тримата към момента са ледени.



Някои източници, близки до кралското семейство, описаха обстановката като „ токсична невъзможност “.

След две седмици публични предложения ще полуат 2000 посетители, които са определени да участват на пролетната гала.

Броят е понижен фрапантно от 8 251 посетители, които участваха на коронацията на кралица Елизабет II през 1953 година, с цел да създадат събитието по-рационално на фона международната финансова рецесия.



Според източници, близки до кралския двор,Хари от дълго време има „ отворена “ покана за всички фамилни събития, като член на Кралското семейство, макар че се отхвърли от формалните отговорности. Според осведомени тази покана към момента важи, без значение от непрекъснатите нападки на Хари против фамилията му.

Червенокосият принц обаче сложил изискване, с цел да участва, искайки опрощение, както от татко си по този начин и от брат си.

Друг другар на фамилията разкри: „ Уилям няма никакво желание да се извинява и и е много сърдит, изключително поради метода, по който брачната половинка му, принцесата на Уелс, беше атакувана. “

Уилям е гневен за офанзивите, отправени към Кейт, по-специално в мемоара на брат му, Spare, които излязоха предишния месец. Хари, който постоянно е имал топли връзки със снаха си - я обрисува като студена и нападателна към Меган Маркъл.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР