Крал Чарлз е един от най-противоречивите монарси в британската история.

...
Крал Чарлз е един от най-противоречивите монарси в британската история.
Коментари Харесай

Революцията на Чарлз III: Как сърдитият разведен мъж превърна голямата си любов в кралица

Крал Чарлз е един от най-противоречивите монарси в английската история. През годините той претърпя доста компликации и кавги в персоналния си живот, само че една от най-големите му любовни истории е тази с Камила Паркър Боулс.


Драматичните им връзки са почтени за разказ, само че истината е, че Чарлз съумя да провокира гражданска война. И трансформира една разведена жена, която не му беше равна по родословие в своя брачна половинка и кралица на Англия.

Мнозина помнят историята на крал Едуард Осми, който даже и на смъртния си одър не съумя да убеди кралица Елизабет да даде на Уолис Симпсън някаква купа. Покойният херцог на Уиндзор загуби короната, кралството и статута си, умирайки в мизерия. За разлика от него Чарлз не позволи тази неточност. И се бори за короната и любовта си.

И завоюва.

Крал Чарлз и Камила стартират да се виждат през 1971 година, само че тя бързо се омъжва за Андрю Паркър Боулс. Въпреки това, любовта на крал Чарлз към Камила не изчезва и двамата стартират да се виждат още веднъж през 1986 година, когато той към този момент е женен за принцеса Даяна, само че бракът им стартира да се пропуква.

Тази любовна история обаче не е добре призната от обществото и пресата. Кралското семейство също не утвърждава връзката им, даже и след раздялата му с принцеса Даяна през 1992 година

След гибелта на Даяна през 1997 година, крал Чарлз и Камила стартират още веднъж да се виждат. Този път обществото и пресата са по-толерантни към тяхната връзка. През 2005 година крал Чарлз и Камила се женят на гала в Уиндзор.

След дългата им любовна история, Камила най-сетне е призната за кралица на Англия. И сигурно английският монарх може да се похвали, че е основал една от най-големите революции в историята на страната. И след броени дни ще постави в ръцете на дамата, която обича най-ценната премия.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР