Кражбите на катализатори не са присъщи само за нашата страна

...
Кражбите на катализатори не са присъщи само за нашата страна
Коментари Харесай

Полицията в Америка залови крадци с 250 катализатора

Кражбите на катализатори не са присъщи единствено за нашата страна и ето, че в Америка също се следят сходни трендове. Поради високата цена на материалите, които могат да се открият в тях, кражбата им стана известна в много страни, само че не щеш ли полицията в Съединени американски щати може да се похвали с много добра акция.

Калифорнийската полиция и по-точно тази в градчето Санта Кларита показа информацията в формалния си профил в Twitter. На фотографията прикачена към поста се виждат значителен брой катализатори, а от текста излиза наяве че те са 250. Арестувани са 19 души, а общата сума за която могат да се продадат скъпите метали в тях може да доближи до 750 хиляди $.

The Santa Clarita Valley Sheriff’s Station Crime Impact Team led a Catalytic Converter Warrant Operation this morning resulting in 250 catalytic converters recovered and 19 arrests. See our Nixel for more:

— SCV Sheriff (@SCVSHERIFF)

Полицията продължава с следствието и поучава жителите да стопират своите коли на добре осветени места, в случай че е допустимо да бъдат следени с камери и при всевъзможни подозрения да се свързват с управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР