Крахът на Израел е неизбежен, това заяви върховният лидер на

...
Крахът на Израел е неизбежен, това заяви върховният лидер на
Коментари Харесай

Иран за Израел: Крахът му е неизбежен!

" Крахът на Израел е неминуем ", това съобщи висшият водач на Иран аятоллах, съобщи АП.

" Поражението на ционисткия режим (както Техеран назовава Еврейската държава) в линията Газа е неизбежно. Това ще докара до краха на режима на окупаторите ",  безапелационен бе водачът на Ислямската република.

Аятоллахът също сподели: Тазгодишният Ден на Ал Кудс (мюсюлманското наименование на Йерусалим) няма да се означи единствено в мюсюлманските страни. Той ще се трансформира в всеобща протестна акция против ционистите по целия свят!

Денят на Ал Кудс се отбелязва в Иран  в последния петък на свещения за мюсюлманите месец рамазан (тази година на 5 април). Денят е провъзгласен за ден на взаимност с палестинците от първия водач на Ислямската република аятоллах Рухолла Хомейни през 1979 година

Изказването на Хаменеи бе направено няколко дни откакто на 1 април при въздушен удар против дипломатическата задача на Техеран в сирийската столица Дамаск починаха седем високопоставени офицери от Корпуса на стражите на Ислямската гражданска война (КСИР).

Както към този момент екипът на novini.bg писа, през вчерашния ден медии от Еврейската страна показаха догатки, че Иран може да удари Израел до дни.

 

 

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР