Кръгла маса на тема Всеобхватна координация на миграционния процес“, организирана

...
Кръгла маса на тема Всеобхватна координация на миграционния процес“, организирана
Коментари Харесай

Кръгла маса за миграцията ще се проведе в парламента

Кръгла маса на тематика „ Всеобхватна съгласуваност на миграционния развой “, проведена от ръководителите на парламентарните комисии по външна политика и по вътрешна сигурност и публичен ред, взаимно с Международния център за развиване на миграционната политика и посолството на Финландия в България ще се организира в зала " Изток " на Народното събрание на 2 октомври. Началото й е в 14,30 часа, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Предвижда се при започване на полемиката изявление да направи ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред на Народното събрание Пламен Нунев. Модератор на събитието ще бъде ръководителят на Комисията по външна политика Джема Грозданова.

Сред тематиките в дневния ред на форума са „ Всеобхватен метод към миграцията – упованията на Република България “ и „ Преодоляване на политическата невъзможност по отношение на дебата за Европейската миграционна политика “.

Ключови представители ще са министърът на вътрешните работи Младен Маринов, основният шеф на Международния център за развиване на миграционната политика Михаел Шпинделегер, както и посланикът на Румъния в България Йон Галеа, юридическият шеф на департамента по миграция на министерството на вътрешните работи на Финландия Рита Копонен и анализаторът в Европейския съвет за външна политика Даниел Стефанов, написа Епицентър.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР