Крадци разкостиха имот, стопанисван от полицейския участък в Симеоновград. По

...
Крадци разкостиха имот, стопанисван от полицейския участък в Симеоновград. По
Коментари Харесай

Ромски клан разкости полицейски имот

Крадци разкостиха парцел, стопанисван от полицейския сектор в Симеоновград. По случая са арестувани двама мъже и жена. Те са в ареста за 24 часа, оповестяват от ОДМВР-Хасково.

Ромски клан атакувал постройката на някогашния Ловен дом в неделя след среднощ. къртили стените и измъкнали медните жици на електрическата апаратура. Сръчните неканени посетители изнесли всички мебели и уреди. Свалили прозорците, дограмите и вратите дружно с касите им. Накрая чевръст юноша се качил на покрива и смъкнал сателитната антена. После групата се отдръпнала към домовете си. Там дървесината била нацепена за подпалки, а железарията била предадена в пункт за вторични първични материали, написа в. " Марица ".

" Някогашната ловна хижа се стопанисва от години от Министерство на вътрешните работи. Тя се намира на изхода от Симеоновград за Гълъбово. Преди да я вземат служителите на реда, парцелът беше и кучкарник и запустя. После постройката беше стегната, само че за жалост в този момент ѝ описаха играта ", споделят поданици на града.

Тумбата, атакувала постройката, се заселила преди време в същия регион.

" В тоя клан има доста някогашни пандизчии, дори и дами ", прецизираха симеоновградчани.

Понеже някогашният Ловен дом нямал жива защита и СОТ, пакостта лъснала на идващия ден.

" Тогава в града се изсипаха всички локални служители на реда и сътрудниците им от районното ръководство в Харманли, под чието послушание е тукашния сектор ", описаха очевидци.

Били извършени много беседи с участници в обира, като трима от най-дейните били прибрани за денонощие. Днес към момента продължаваше и описването на вредите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР