Крадци потрошиха с брадви една от витрините на магазин на

...
Крадци потрошиха с брадви една от витрините на магазин на
Коментари Харесай

Крадци потрошиха магазин за бяла, черна техника в Ботевград


Крадци потрошиха с брадви една от витрините на магазин на огромна верига за бяла, черна и офис техника в Ботевград и го обраха, съобщи dir.bg.

Сигналът за грабежа е подаден в полицията в Ботевград в 2.45 часа тази нощ от чиновници на охранителната компания на магазина. На място незабавно са изпратени екипи на полицията, които са направили оглед.

Крадците са нахлули в магазина, откакто са потрошили с брадви една от бронираните витрини. От записите на охранителните камери се вижда по какъв начин 7 маскирани и въоръжени мъже изнасят с касетки телефони, таблети и друга по-дребна техника, като вършат няколко курса от магазина до автомобила им, заяви локалният уебсайт " Балканец ".

Обирът е осъществен в границите на 2 минути. Охранителната система се е задействала, само че до момента в който дойдат чиновниците на компанията, крадците са избягали.
Според криминалисти, обирът е осъществен от гастролираща в Софийска област група.

Това не е първият грабеж в магазина, който сега не работи. През април 2016 година той още веднъж бе разрушен и бяха откраднати над 30 преносимия компютър.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР