Крадецът на тикви, който почина в следствения арест в Пазарджик

...
Крадецът на тикви, който почина в следствения арест в Пазарджик
Коментари Харесай

Момчето, задържано за смъртта на крадец на тикви, скачало върху омаломощеното му тяло

Крадецът на тикви, който умря в следствения арест в Пазарджик в средата на предходната седмица, освен е бил пребит от търговците, на чиято стока протегнал ръка, само че и най-младият от тях - 14-годишен младеж, скачал върху падналото му омаломощено тяло.

Това стана ясно след гледането на мярката за неотклонение по отношение на двамата арестувани - момчето и фермер на 52 години, и двамата от Добрич, в Пловдивския апелативен съд.

Показания на очевидец сочат, че закононарушението е осъществено с озлобление и безсърдечност, надхвърлящи естествения яд от преди малко откраднатата единствено една тиква, стимулират се магистратите в решението си да оставят двамата побойници зад решетките.

Търговците сами повикали полиция, а откакто е задържан, крадецът - 53-годишният мъж от Пазарджик, бил прегледан от доктор. Заключението му е, няма спънки от здравно естество за задържането.

В хода на делото ще се обяснява дали се касае за неправилна лекарска констатация или за обективно невъзприемаеми промени в сърдечно-съдовата система на прегледания.

Трагедията се разигра в дребните часове на 9 октомври. Трима гастролиращи в Пазарджик търговци от Добрич за следващ път хванали Валери да щраде от стоката им. Пред извиканите от самите тях служители на реда признали, че са го били.

След медицински обзор мъжът е затворен в следствения арест, където два часа по-късно дежурният го заварва в безпомощно положение, а пристигналият незабавен екип единствено установил гибелта му. Починалият има и предходни престъпни прояви - сходни дребни обири. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР