Крадец е влязъл в къщата в Свети Влас на футболната

...
Крадец е влязъл в къщата в Свети Влас на футболната
Коментари Харесай

Обраха футболна легенда, докато спи

Крадец е влезнал в къщата в Свети Влас на футболната легенда Николай Илиев. Обирът станал на 26 юли, до момента в който всички в къщата спели следобеден сън. Крадецът взел чантата с документи на Николай Илиев, пари, както и портмонетата на дъщерите му.

Това ще продължава да се случва, в случай че в България не се признати незабавни закони за хората, които крадат безнаказано, сподели пред Нова телевизия Николай Илиев.

Най-много се тормозя не от това, че са влезнали и са ни обрали, а от това, че са влезнали в пространството на внуците ми, сподели той.

Въоръжен влезе в дома на стара жена, тя го изгони

По думите му това се случва, тъй като крадците остават безнаказани и против бандитите не се взимат ограничения. Те заплащат 500-1000 лв. и излизат на независимост, добави Илиев.

Крадецът, обрал Николай Илиев и фамилията му, е хванат седмица след обира. Той се споделя Александър Тошков, от София, осъждан е неведнъж за други обири и даже е изтърпявал фиктивно наказване отнемане от независимост, заяви представителят на ОП- Бургас Красимира Кателиева.

Крадецът към този момент е на независимост против подписка.

Наблюдаващият прокурор е решил да вземе тази мярка за неотклонение, с цел да може да събере спомагателни доказателства в поддръжка на обвиняването и такива в действителност са събрани. Крадецът е направил признания пред арбитър, заяви Красимира Кателиева.

Заподозреният разказал, че с част от парите си купил кола и я продал. Затова към този момент има обвиняване и за пране на пари. Мъжът, обрал Илиев, ще влезе в пандиза най-малко за 10 месеца, защото има условна присъда, още веднъж за кражба.

Само от началото на годината в цялата страна Министерство на вътрешните работи е записало 4284 домови обири. 1/6 от тях са по морето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР