КПКОНПИ е започнала проверка на зам.-министъра на земеделието Иван Христанов,

...
КПКОНПИ е започнала проверка на зам.-министъра на земеделието Иван Христанов,
Коментари Харесай

КНКОПНИ проверява зам.-министър на земеделието за конфликт на интереси -

КПКОНПИ е почнала инспекция на зам.-министъра на земеделието Иван Христанов, с цел да откри има ли спор на ползи, оповестиха от Комисията. 

Проверката е след получен сигнал, съгласно който Христанов продължава да бъде член на Съвета на шефовете на комерсиално сдружение и след заемането на поста заместник-министър.

От Комисията допълват, че н ито след датата на назначението му за заместник-министър, нито преди този момент - при избирането му за депутат , в Търговския указател не е вписано преустановяване на контракта за ръководство на частната компания във връзка с Христанов.

Предметът на активност на комерсиалното сдружение е " даване на консултантски услуги и бизнес разбори на сдружения по отношение на финансирането на активността им и финансовата им конструкция, ръководство и моделиране на бизнес процеси, вложения в други предприятия, рекламна активност и други ", се показва още в сигнала.

КПКОНПИ ще ревизира посочените в документа данни.

Христанов беше назначен за зам.-министри, дни  Той беше лидер на листата в Плевен от " Продължаваме промяната " на изборите за народни представители на 14 ноември. 

Във визитката му в уеб страницата на партията се показва, че той е  сътрудник в два капиталови фонда за финансова поддръжка на растящи български предприятия и стратегически консултант в голям брой млади бизнеси. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР