Козметичният бранд на Хейли Бийбър Rhode Skin показа продукт, който

...
Козметичният бранд на Хейли Бийбър Rhode Skin показа продукт, който
Коментари Харесай

Кейсът на Хейли Бийбър е гениален, излишен и леко порнографски

Козметичният бранд на Хейли Бийбър Rhode Skin сподели артикул, който по едно и също време е безусловно нужен, изцяло непотребен и даже леко нецензурен на осанка.

Съпругата на поп-певеца Джъстин Бийбър разгласява селфи с калъф за телефон с вграден слот за крема за устни с пептиди на Rhode - който е и най-популярният артикул на марката.

Феновете на някогашния модел мигновено нападнаха Хейли в мненията с искане за публична дата за стартиране на калъфа.



По-късно акаунтът на Rhode в Instagram качи фрагменти на продукта, който докара някои почитатели съвсем до нервност: „ Не знам какъв брой пъти би трябвало да разясня, апелирам се и се апелирам този калъф към този момент да бъде пуснат. Сигурно към този момент ви е писнало от мен “, гласи един от мненията.

Впоследствие Rhode разгласи, че пуска нова партида от разпродалия се лековит крем за устни и новия кейс на 27 февруари. От Свети Валентин до момента тече записване в за калъфа, който е разполагаем за моделите iPhone 14 и iPhone 15. Цената му е 35 $.



Изглежда и че никой не се интересува, че калъфът е „ неясно нецензурен ", както го назовава тиктокърът Джъстин Хабер.
Smash
Хейли Бийбър основа Rhode през 2022 година Обещанието на марката гласи: „ кожа като глазиран донът ".

С калъфа наподобява, че Хейли се пробва да подсигурява и че огромна част от бъдещите му притежатели ще усещат липса, в случай че той не е напълнен с тубичка от крема на Rhode.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР