КозирогПрочетете ощеТози месец ще ви отправи предизвикателства, които ще ви

...
КозирогПрочетете ощеТози месец ще ви отправи предизвикателства, които ще ви
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец МАЙ

Козирог
Прочетете още
Този месец ще ви насочи провокации, които ще ви затруднят да постигнете задачите си. Може да се почувствате лимитирани или обременени от избрани отговорности и отговорности. Също по този начин май месец носи неочаквани и непредвидени промени, с които може да мъчно да се справите. Импулсивното въздействие на планетите ще ви накара да бъдете по-отговорни, търпеливи, внимателни и рационални. Избягвайте да рискувате, с цел да отбраните себе си и околните си. Натрупването на нервно напрежение може да докара до непредвидимо държание, комплициране и неточности. Реагирайте деликатно и здрав разсъдък на изменящите се финансови условия и избягвайте рисковите действия.

 

Водолей

Слушайте деликатно и изразявайте ясно, с цел да избегнете възможни недоразумения. Засиленият ритъм на живот може да ви накара да се чувствате тревожни или комплицирани през този месец. Съобразявайте се с вашият сътрудник, правейки повече взаимни отстъпки и отстъпки, единствено по този начин ще заобиколите задаващите се конфликтни обстановки. Отрицателното ви мислене може да направи връзките проблематични. Не разчитайте на думите на другите и бъдете деликатни по отношение на личните си слова и каузи. Май месец ще ви сервира непредвидени вести и инцидентни срещи, които евентуално ще разстроят душевният ви мир. Внимавайте с парите си и не се разсейвайте, с цел да не настъпят недоразумения и съдбовни неточности.

 

Риби

Този месец ще ви даде сила, мощ и храброст. Това планетарно обръщение, може да ви накара да се чувствате секси и атлетични, само че също по този начин може и да се разочаровате или ядосате. Ако сте прекомерно настойчиви във вашите неосъществими стремежи, евентуално ще предизвикате бурни разногласия и спорове. Насочете своята неотложност към любовната пристрастеност, триумфите в спорта, бизнеса и прочие. Май ще бъде много противоречив месец, може да разпали най-мрачните ви стремежи или да ви даде устойчивост и самообладание за осъществяване на най-трудните задания. Ако започнете да се чувствате ядосани или разочаровани, пробвайте се да насочите яростта си към упорита физическа работа или креативен план. Използвайте тази избрана сила по градивен метод.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР