Козирогът ще се радва на успех, ако успее да избяга

...
Козирогът ще се радва на успех, ако успее да избяга
Коментари Харесай

2024-та е годината на кармичната разплата, Алена зове да погасим дълговете си до края на ноември

Козирогът ще се радва на триумф, в случай че успее да избяга от клопките, които ориста му слага, сподели тя 

2024-та е годината на Сатурн и на кармичната отплата. Всеки, който е вредил, или е бил неподобаващ, ще си понесе наказването. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

„ За разлика от годината на Нептун, която си отива, само че съвсем опустоши всичко излишно, 2024-та ще е на материалните триумфи, на стабилизацията. Козирогът и Водолеят са облагодетелствани, тъй като Сатурн ги ръководи. Ще успеем да намерим едно равновесие, което ни се губеше. Това се отнася и за хората, които имат Луна или асцидент в тези два знака “, добави тя. 

„ Сатурн – господарят на Козирога е с осцилация 8. За родените през този знак годината е изпълнена с сполучливи инициативи и радващи ги доходи, в случай че съумяват да заобикалят клопките, които ориста им слага “, съобщи Алена. 

До края на ноември си оправете всички сметки и планове, тъй като в годината на Сатурн загубите са нежелателни, поучава тя. 

Декември е доста необикновен месец, тъй като при съвсем всички наши сънародници ще избликне истината за това, което сме изживели през 2023 година, посочи астрологът. 

„ За Везните годината ще е изпълнена с страсти и приятни, и отрицателни. Ще бъде благосклонна и ще оказва помощ на везните да положат ново начало. Ще са прочувствени през първата половина, а през втората – импулсивни и пребързани “, изясни тя.

Меркурий е още веднъж назадничав от 13 декември 2023 година до 2 януари 2024 година Догодина той ще бъде три пъти - през април, август и в края на ноември, сподели още тя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР