Който не е спазвал някакъв режим за лятото, да вдигне

...
Който не е спазвал някакъв режим за лятото, да вдигне
Коментари Харесай

Ново лято, същата мания! Златка Димитрова - с една камара мускули

Който не е спазвал някакъв режим за лятото, да вдигне ръка! Така, де, концепцията ни е, че всеки съблюдава някаква диета или тренира, с цел да наподобява една концепция по-добре за лятото. Златка Димитрова обаче за поредна година направи тяло на фитнес модел:

Това е супер, само че прави усещане, че напоследък Златка с изключение на отличната си форма, не снима нищо друго. Дори и на сторита тренировките са окупирали Instagram наличието ѝ. Тя даже тренира по два пъти дневно:

Виж още: Ева се прехласна по Адриан Зурков и се замечта: Да беше той ергенът... 

 https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/

Не за първи път се случва по този начин - преди няколко години Златка още веднъж тормози почитателите си с крайности в залата, които доведоха до това тя да е едвам 51 кг. при растеж от 176 см. Тогава Златка избухна против рецензиите.

Сега обаче някогашната плеймейтка има и по-сериозна причина да наподобява като фитнес модел. Тя и фитнес инфлуенсърката Елица Жекова сътвориха стратегия за домашни онлайн тренировки, на които рекламни лица са самите те. 

Виж още: Като брак, само че вечно: Новата на Благой Георгиев си татуира името му

Самата Златка не за първи път продава артикул, обвързван с диети и тренировки, само че предходният път беше с половинката ѝ по това време Кирил Тенев. 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР