Който не е преял със сарми и баница по празниците,

...
Който не е преял със сарми и баница по празниците,
Коментари Харесай

Няма делник, няма празник: Гери-Никол показа "яката дупара" от фитнеса

Който не е преситен със сарми и баница по празниците, дано вдигне ръка! Ние не познаваме такива хора. Но, както са споделили по-мъдрите от нас, по-важно е по какъв начин се храним сред Нова Година и Коледа, а не сред Коледа и Нова година.

Явно на напълно друга максима е вярна Гери-Никол, защото по фигурата ѝ съдим, че за нея празниците са минали без каквито и да е вреди. Нещо повече - тя не пропуща и ден в залата, а резултатите се виждат:

Виж още: " Расла в панела, а в този момент се снима по хотели ": Нова фотография на Тита провокира почитатели и хейтъри 

Кадърът нагоре е част от стори от залата, което тя качи, а на него виждаме, че Гери-Никол към този момент се радва на добре завършен стомах. Също по този начин е видно, че още дълги години ще я назоваваме " яката дупара " на българската музика.

Уви, самата Гери-Никол напоследък влиза в медийното полезрение само с провокативни фотоси и когато си " поговори " с почитателите си в Instagram на сторита. Последните такиваа въпроси и отговори бяха през ноември, когато певицата даде ясно да се разбере, че тя няма другар.

Виж още: Малък, зелен и разноглед: Елизабет от " Игри на волята " се похвали с нов член на семейството 

Тогава тя съобщи, че е затрупана от работа, само че истината е, че последното ѝ парче е на 6 месеца, а Гери-Никол не дава поръчка за ново в скоро време. 

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР