Който иска, може да му се върже на думите. Болшинството,

...
Който иска, може да му се върже на думите. Болшинството,
Коментари Харесай

Кой ли ще повярва на Младен Маринов, щом години наред крие за връзката си с Мето Илиенски

Който желае, може да му се върже на думите. Болшинството, обаче сигурно няма и да си създадат труда да го слушат по една елементарна причина. Маринов продължава да мълчи за коментираните му връзки с подземния необут Мето Илиенски. Още не е ясно какъв му е бил - водач, телохранител или и двете по едно и също време. Мълчи и за повода, за която някогашният министър председател Бойко Борисов и негов сегашен патрон, го уволни от шефското място в Министерство на вътрешните работи.

 

А точно, че имал връзки с Движение за права и свободи. Също по този начин не обелва и дума за абсурда със сагата “Осемте джуджета ”, където се разбра, че нерегламентирано пред заведението е стояла непрекъснато патрулка. Ни стон, ни вопъл от страна на Маринов и за въпроса по какъв начин името на дъщеря му бе забъркано в скандалните разкрития на АКФ. 

За всеки служител на реда, без включение е  ясно като бял ден, че Младен Маринов се жали, тъй като фрагментите му няма да бъдат по върховете на системата. А това значи, че няма да може да си разиграва коня, по този начин както е било до момента. Настоящият длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев  може да се окаже избавител за системата. Стига да откри сили и кураж да продължи с измитането на подвластни и продажни хора.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР