Коя партия ще се даде на Кирил Петков и Асен

...
Коя партия ще се даде на Кирил Петков и Асен
Коментари Харесай

Коя партия ще се даде на Кирил Петков и Асен Василев

Коя партия ще се даде на Кирил Петков и Асен Василев? Двамата някогашни министри имат потребност от мандатоносител, с цел да играят на парламентарните избори, защото времето не им стига за учредяването на лична организация.

Лидерът на " Екогласност " Емил Георгиев описа за срещите си с Петков и Василев.Две срещи и две предложения, заключи Георгиев диалозите си. Той заяви, че с двамата са желали да употребяват партията, с цел да се явят на изборите.

„ Преди към 12-14 дни бяхме потърсени от техен представител. Този човек пристигна като представител на Министерство на образованието. Каза, че те държат непременно да поемат цялото управление на „ Екогласност ”. При което аз му споделих – „ диалогът свърши ”, споделя ръководителят Емил Георгиев, съобщи Нова тв.

Следва нова среща. Този път с Кирил Петков, само че предлагането е било друго.

„ Той пристигна тук, доста ухилен, доста радостен. Започнахме диалога изначало. Тогава те предложиха да влязат в управлението. Казах, че и това е невероятно. Те щели да поемат напълно финансирането и да ни предложат места. На мен ми предложиха да поема Хасково и още едно място ”, споделя Георгиев.

По думите му - още веднъж отхвърля офертата и диалогът завършва.

И в случай че „ Екогласност ” не са намерили допирни точки с Петков и Василев, то от партия МИР виждат общо бъдеще с новия план, само че остават сбити към съответните диалози.

„ Тепърва другата седмица ще забележим по какъв начин ще създадем смяната ”, съобщи ръководителят Симеон Славчев.

Към момента от партията не удостоверяват, само че и не отхвърлят. Славчев споделя, че е нямало диалози, само че имало общи визии.

Одобрение за желанията на Петков и Василев идва и от партия „ Волт ”. Които също отхвърлят към този миг да са преговаряли за общо явяване на изборите.

„ Към момента ние нямаме връзка с Петков и Василев. Зз персонално бих предложил на борда на „ ВОЛТ ” да договаря с тях двамата, тъй като техния профил е ужасно непосредствен до нашия ”, сподели Настимир Ананиев, който до неотдавна бе ръководител на " Волт "

А отговорът на въпроса – с коя партия Кирил Петков и Асен Василев се чака да дадат тази неделя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР