Коя кройка дънки отива на всяка фигура, как да подберем

...
Коя кройка дънки отива на всяка фигура, как да подберем
Коментари Харесай

CKunfiltered: Кои са дънките, които винаги ни карат да изглеждаме слаби?

Коя кройка дънки отива на всяка фигура, по какъв начин да подберем вярната за нас и какво не знаем за най-популярните модели деним?

Има ли някой, който да не може да носи деним? Отговорът, несъмнено, е не. Красотата на дънковите модели се крие точно в това, че са подобаващи за всеки – без значение какъв е цветът на косата или кожата ни, без значение какъв е персоналният ни жанр или фигурата ни. Но по тази причина пък има дънки, които ни отиват по-добре от други съгласно извивките на тялото.

Днес продължаваме обичаната тематика за деним и търсим решение на въпроса по какъв начин тъкмо да изберем вярната кройка, тъй че тя да работи в унисон с фигурата ни и да излъгва окото позитивно. За да открием подобаващ отговор, в полемиката намесваме стилистите и стилните инфлуенсъри.

След като към този момент потърсихме кои са моделите любимци на Даниела Йорданова, в този момент се обръщаме за хрумвания към Биляна Славейкова – момичето с готините фотоси, което познавате като Bibons… или като една от най-стилните български блогърки в Instagram.

 CKunfiltered: Кои са дънките, които постоянно ни карат да изглеждаме слаби?

Тя нееднократно ни е показвала образно, че единствено един чифт дънки могат “да ти създадат фрагмента ”, а тайната й по какъв начин постоянно избира точния модел е простичка  – познавайте тялото си и избирайте кройките съгласно него. Или както доста стилисти обичат да споделят – дрехата би трябвало да пасва на тялото, а не тялото да пасва на дрехата.

Звучи просто в действителност, само че при богатия избор, с който сме затрупани през днешния ден, постоянно можем да се изгубим сред кройките, понятията, талиите, шевовете и всичко останало сред тях. Приемете редовете по-долу като вашия мини гайд за всичко от деним. 

Да носим скини или не – това е въпросът…

Ако до преди няколко години магазините на съвсем всеки бранд бяха изпълнени с само тънък модели, в този момент разнообразието е по-голямо от всеки път. Обичаме модели като тези дънки на Calvin Klein, които Биби носи с неподправената убеденост на човек, който се усеща удобно в кожата си. И за какво е по този начин? Защото не носи скини дънки.

 CKunfiltered: Кои са дънките, които постоянно ни карат да изглеждаме слаби?

Попитахме я дали е заровила всички свои модели по тялото, а тя разкри, че към момента обича тъмния деним, даже и да е тънък, тъй като й разрешава да измами погледа. “При дънките – Mom и Baggy стоят супер на всяко тяло. Моето е такова с по-широк ханш, което не е нещо, което безусловно одобрявам – по тази причина и виждам да не привличам внимание натам с прекомерно тесни модели ” , споделя ни още тя.

Но това по никакъв начин не значи, че би трябвало да изгорим всеки скини чифт в сбирката си. “Несъмнено всичко е обвързано с метода ти ”, счита стилистът Нел Калонджи по тематиката. “Въпросът е по какъв начин се чувстваш в тях и каква е самоувереността, която излъчваш. ”

Ако би трябвало да дадем няколко обобщаващи съвета, то най-важният измежду тях сигурно ще бъде да експериментирате. Опитвайте разнообразни комбинации и не странете от никой модел, тъй като всеки може да ви изненада прелестно. Ако се чувствате неуверени, залагайте на по-тъмните нюанси като Биляна, когато става дума за тесните дънки, а в тоалетите ги съчетавайте по всеки вероятен метод – навити, вкарани в ботуш или изцяло доброволно.

Да си поговорим за Boyfriend jeans.

Също като Даниела, Биляна Славейкова също е почитател на по този начин известните през днешния ден Mom jeans, само че и споделя всеобщото мнение, че по-широките кройки стоят добре на всяка фигура. Един различен от най-популярните сега избори са емблематичните Boyfriend jeans.

Тази комфортна и стилна кройка е една от първите, които стилните икони носят измежду денима. Всъщност самата Мерилин Монро прави тези дънки по този начин известни през 60-те, а през днешния ден са по-горещи от всеки път.

Boyfriend jeans можем да намерим най-често от два вида – по-свободните Baggy, съвършени за дните, когато желаеме удобството на спортното долнище, само че в подобаващ вид за излизане, и Dad Jeans, които са с по-прав крачол и издължават тялото. И двата разновидността оферират безкрайни благоприятни условия за основаване на тоалети, само че се стилизират по-трудно от типичните Mom jeans. Затова пък когато ги забележим в композиция с блейзър или състезателен кроп топ, незабавно разбираме за какво са толкоз обичани.

Ако сте измежду по-ниските дами, съветваме ви да внимавате с Baggy кройката и вместо това да инвестирате в класическите Dad. Този вид дънки постоянно дават нотки момчешки жанр, само че съчетани вярно, отключват и акцентират сексапила ни по-добре от всяка дреха.

А какво за светлия деним?

Не пропуснахме да попитаме Биляна и по тази тематика. “В момента имам бежови дънки от Calvin Klein, които супер се комбинират с поло с резултат на разтечен камембер в същата гама ”, споделя ни тя.

 CKunfiltered: Кои са дънките, които постоянно ни карат да изглеждаме слаби?

Тук, както към този момент открихме, стилизирането може да бъде по-голямо предизвикателство, тъй като светлите цветове от време на време манипулират фигурата и я уголемяват образно. Но по тази причина пък постоянно можем да заложим на монохромната визия в ярък звук, която е изключително настояща тази зима, а има способността да издължава тялото по неописуемо грациозен метод.

Пропуснахме ли някой от въпросите ви? Ще се радваме да отговорим на останалите питанки във връзка с денима, а до тогава оставяме фрагментите на Биляна за нужната доза ентусиазъм да бъдем по-смели със стилизирането на дънките.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР