Коя карта ви хареса най-много? И така, поемете дълбоко въздух

...
Коя карта ви хареса най-много? И така, поемете дълбоко въздух
Коментари Харесай

Изберете карта и научете тайните на вашия характер

Коя карта ви хареса най-вече? И по този начин, поемете надълбоко въздух и погледнете това, което сте избрали!

1) Вие сте чувствителни, състрадателни, разбирате и подкрепяте.

Винаги мислите за другите, преди да мислите за себе си. Вие сте човек, за който всеки се обръща за помощ. Нуждата ви стимулира, само че от време на време хората ви употребяват. Вие сте доста чувствителни, когато ви се създадат неприятни мнения.

2) Вие сте топла, оптимистична и ярка натура

Вие сте другарски настроени и добродушни. Вие сте упорити и решителни, само че не и нападателни. Винаги сте душата на компанията. Всеки ви обича и се пробва да бъде като вас.

Обичате да се забавлявате на празненства, да поддържате връзка и да планирате всевъзможни обществени събития. Често сте в центъра на събитията. Изпитвате огромно наслаждение да помагате на другите и те са ви признателни за това. Вие сте толерантни и приемате другите такива, каквито са.

3) Вие сте умерено консервативни, надеждни и заслужавате доверие.

Вярвате на хората, въпреки и да сте доста внимателни при започване на взаимоотношенията ви. В същото време мъчно се доверявате. Вие не сте импулсивни или спонтанни. Винаги мислите, преди да действате.

Вие умеете да споделяте възприятията си. Искрени сте и изпълнявате отговорностите си съществено. Понякога можете да бъдете капризни и леко прочувствени, само че в това време сте хладни и безразлични.

4) Вие сте самостоятелни, решителни и имате мощна воля.

Престижът и властта са значими за вас – обичате да контролирате обстановката без значение какъв брой е комплицирана. Имате тип на заслужен и изискан човек. Често може да се чувствате несигурни в компанията с хора от по-висока класа.

Вижте още: Избраната от вас котка разкрива доста за вашата персона

Обичате да държите хората на разстояние – създавате непроницаема преграда сред себе си и другите. Търсите отбрана от всичко отрицателно, което ви заобикаля. Понякога се пробвате да създавате интриги към себе си, тъй като хората са любопитни.

Ако пробата с избор на карта ви хареса, го споделете на приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР