Кой заповяда на изследователите да мълчат за Балтийската аномалия? …През

...
Кой заповяда на изследователите да мълчат за Балтийската аномалия? …През
Коментари Харесай

Кой заповяда на изследователите да мълчат за Балтийската аномалия?

Кой заповяда на откривателите да мълчат за Балтийската особеност? …През 2018 година океанолозите се приближават оптимално до разкриването на една от най-мистериозните аномалии.Шведската компания Ocean X, ръководена от Денис Осберг, е профилирана в проучванията на тайните на морското дъно. Това е екип от запалянковци, с техническо съоръжение и 56-метров проучвателен транспортен съд OceanX MV Alucia, екипиран с камери и хеликоптерна площадка.Те са първите, които улавят великански морски калмари, изследват понори, намират останките на Airbus A330 на дъното на Атлантическия океан, който се разруши през 2009 година, тестват първообраз на дълбоководен дрон Orpheus, създаден от института Woods Hole и НАСА.Екипът на Ocean X, по сигнал на съветски сътрудници, откриват през 2015 година в териториалните води на Швеция останките на съветската подводница Сом, потънала преди 100 години.
През 2010 година, шведите откриват необикновен обект в Балтийско море на дълбочина от 87 метра. Прилича на галактически транспортен съд, като че ли е дошъл от снимачната площадка на „ Междузвездни войни “. Основната характерност на кораба е “товарната камера ” – гигантска платформа с писта, до която водолазите наподобяват като дребни риби.Химичен разбор на материала, от който е изработен необикновеният обект, удостоверява догатката, че “Балтийската особеност “, както я назовават, не е от натурален генезис.

 1 - Кой заповяда на откривателите да мълчат за Балтийската особеност?
Първите фотоси от дълбините разрешават на учените да прегледат детайлно обекта на дъното на морето. Той е кръговиден, с вярна геометрична форма, с диаметър 60 метра, без остри ръбове.В непосредственост до планове обект, на дъното се вижда 300-метрова линия, като че ли мистериозният транспортен съд е кацнал. В медиите стартират да излизат публикации със заглавия: „ Кораб на извънземни “, „ Хилядолетния сокол “, намеквайки за кораба на Хан Соло от „ Междузвездни войни “ и други.Фенове на различната история, които учат данните на Ocean X, виждат откъс от Атлантида в гигантския артефакт. Други допускат по-прозаична версия, че е „ съветски транспортен съд “. Някои подчертават върху очевидното съществуване на рампи и стълби в оборудването.След осъществяване на съответните изследвания, геологът Стив Уайнер от екипа на Ocean X, отхвърля версиите за естествения генезис на Балтийската особеност. Той отбелязва, че това е метал или сплав от метали, които не се срещат в природата.Журналистите и различните историци не утихват и скоро се появява версия, че на дъното на Балтийско море лежи нацистка подводница от тайните разработки на Третия райх.Предположението се основава на историческия факт, че германците постоянно организират своите секрети тествания там, а малко по-далеч е полигона Rügen, който по-късно се трансформира в ракетна база.Четете още: Африка: това в никакъв случай няма да го научите в училищеУчените реагират със песимизъм на всички догатки. Те означават, че фотографията на обекта е направена с неприятно качество, а в такива случаи човешкото въображение обича да довършва детайлите.Археологът Йоран Екберг отбелязва, че макар, че находката е странна и на външен тип в действителност наподобява на дело на човешки ръце или интервенция на извънземен разсъдък, това надалеч не е първият сходен обект в света.

 2 - Кой заповяда на откривателите да мълчат за Балтийската особеност?
Интересно е обаче, че резултатите от проучването на стокхолмските геолози, както и изчисленията на Ocean X, бързо са отстранени от публичните източници.Има информация, че казусът е трансфериран в юрисдикцията на шведските и норвежките специфични служби. Водолазите от екипа на Ocean X стартират да наподобяват обезпокоени, когато приказват за находката.Стефан Хогерборн не е уверен от причините на учените и той към момента има вяра, че екипът е разкрил нещо неповторимо.Тази версия се поддържа и от данните, че в в началото оповестените документи са записани някои „ електромагнитни прояви “, сходни на наземните сонари на подводниците. Данните за тях изчезват от общественото пространство дружно с по-голямата част от материалите за подводната особеност.Освен това, водолазите настояват, че е невероятно да се създадат висококачествени фотоси покрай обекта. Но за какво? Има няколко версии по този въпрос – от въздействието на електромагнитните полета до непозната за науката мощ, която деактивира оборудването.Основният песимист, ученият Питър Линдберг, се среща няколко пъти с кореспонденти и споделя, че „ това е най-странната находка в живота му и има повече въпроси, в сравнение с отговори “. Но тогава, той внезапно стопира да поддържа връзка с медиите …Журналистите научават от него, че всички телефони и други електроуреди в радиус от 25 метра от находката са спрели да работят. В продължение на към месец след потапяне във водата, всички членове на екипажа имат мигрена и тресчица, като че ли са били нагрети в гигантска микровълнова печка.Досега няма пояснение кой и за какво е дал заповед за ограничение на тази задача и прекосяване към търсене на други обекти. Истина е, че на дъното на Балтийско море има задоволително от тях, само че наподобява, че някой се пробва принудително да постави завършек на тази история. Вече е получена публична възбрана елементарни водолази да се гмуркат на това място.През 2018 година, учени от Стокхолмския университет декларират, че „ Балтийската особеност е артикул от геоложки генезис и не би трябвало да се търсят признаци за извънземно наличие там, където ги няма “.Изследователите отхвърлят да отговорят на други въпроси по отношение на електромагнитното лъчение, здравословните проблеми и всичко обвързвано с откритието …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР