Кой цвят подхожда на всеки зодиакален знак? Имайте предвид, че

...
Кой цвят подхожда на всеки зодиакален знак? Имайте предвид, че
Коментари Харесай

Кой е любимият цвят на всяка зодия?

Кой цвят подхожда на всеки зодиакален знак? Имайте поради, че в изброените, може да дори да са тъкмо противоположното на обичаните ви цветове, само че сигурно е най-подходящ и обичан за зодиакалният знак като цяло. Ако носите повече от този цвят, ще сте повече хармонични със зодията си. Вижте по-долу обичаните цветове на всяка зодия:
1. Овен - Червен
Червеният цвят инициира пристрастеност, сила и разпоредителност. Това са цветовете, които поддържат Овена, природата и нетърпението в границите на тези, които носят чертите на Овена.

2. Телец - Зелен
Зеленото съставлява напредък. Цветът и силата поддържат и ускоряват силите и страстите на Телец. Идвайки през пролетта, Телецът цъфти тъкмо както зеленината към тях.
3. Близнаци - жълто
Жълтото възпламенява любознанието и блясъка в очите и сърцата на Близнаци. Тъй като това е и цветът на мозъка и интелекта, Близнаците са на върха на своя капацитет, когато са облечени в топлия цвят.
4. Рак - сребро и бяло
Ракът, интуитивният знак, свети най-ярко, когато е към цветовете сребро и бяло. И двамата усъвършенстват чувствителността и разбирането на знаците, позволявайки им достъп до по-дълбоките равнища на себе си.
5. Лъв - Злато
Блестящият цвят на златото дава мощ и стимулира знака Лъв. Освен това е цветът на силата и престижа, две доста значими неща за лъва Лъв. Той също по този начин ускорява страстите на позитивност, които Лъвът носи толкоз мощно.
6. Дева - зелено и кафяво
Класическите и мощни цветове на зелено и кафяво поддържат Девата заземена, мощна и фокусирана върху растежа. И двата цвята, изключително зеленият, стимулират Девата по пътя към напредък и великолепие.
7. Везни - розово и синьо
Розово и синьо спомагат за отваряне на сърцата на Везните. Двата хладни, фини и леки цвята усилват яснотата и салдото и отварят любящата персона на знака.
8. Скорпион - Черен
 Кой е обичаният цвят на всяка зодия (Част 1) Кой е обичаният цвят на всяка зодия (Част 1)
Всеки от зодиакалните знаци има своите си желания. Едни са последователи на по-слънчевите цветове, други обичат да носят ярки и на...
Черният цвят, подобаващ за мистериозния знак Скорпион, ускорява интензивността и любознателността на знака. Тъмнината разрешава и предизвиква знака постоянно да гледа по-дълбоко през повърхността на това, което виждат другите.
9. Стрелец - виолетов
Лилавото е цветът на осъзнаването и духовността, както и на визиите за обилие. Знакът, когато е изложен на цвета, ще бъде по-отворен за натурален шанс и позитив.
10. Козирог - кафяв и сив
И двата цвята оказват помощ за растежа и практичността на живота на Козирог. Те ускоряват силата на  увереността и традиционализма.
 Кои цветове ни карат да се усмихваме? Кои цветове ни карат да се усмихваме?
Багрите, които ни заобикалят, могат да повлияят на настроението ни и метода, по който се усещаме. Черното да вземем за пример може да ни потисне...


Водолей, воден знак, процъфтява в синия цвят. Той освен основава баланс, а цветът е основан, с цел да сътвори пространство за равномерен и свободен набор от хрумвания.
12. Риби - ярко зелено
Цветът ярко зелен за Риби значи пространство, възобновяване, поощрение и излекуване. Ако някоя Риба е в миналото е " отвън пътя ", тъкмо ярко зеления цвят ще донесе смяната и ще резонира добре с този зодиакален знак.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР