Кой ще е следващият съперник на на професионалния ринг? На

...
Кой ще е следващият съперник на на професионалния ринг? На
Коментари Харесай

Кубрат Пулев иска да е част от ново страхотно шоу в тежка категория

Кой ще е идващият противник на на професионалния кръг? На този въпрос отговор се опита да даде промоутърът на Кобрата – Ивайло Гоцев.

Според Гоцев, то една борба Кубрат Пулев – Дилиън Уайт би била страхотна.
View this post on Instagram

“Със сигурност борба, която ще провокира огромен интерес, която съгласно мен ще опълчи два огромни характери и ще оформи страховит конфликт, е Кубрат Пулев против Дилиън Уайт”, съобщи Гоцев пред Sky Sports .
View this post on Instagram

39-годишният българин един път бе покрай борба против Костотрошача и то в София, само че британецът отхвърли дуела, поради неизгодни финансови условия.

" Към момента сме с позитивен баланс, като Кубрат Пулев е 2-1 победи против английски боксьори в тежка категория. Визирам Дерек Чисора и Хюи Фюри, тъй че дано продължим резултата. Дилиън Уайт е подобаващ противник за Кобрата, само че първо ще би трябвало да се оправи с Александър Поветкин”, добави Гоцев.

“Дилиън Уайт е бил доста гръмък през предишното, като е приказвал за Кубрат. Пулев усеща, че точно устата на Уайт е съвършената, която желае да затвори. Това е ужасно шоу при най-тежките за бъдещето ", приключи Ивайло Гоцев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР