Кой от зодиакалния кръг е най-застрашен да попадне в мрежата

...
Кой от зодиакалния кръг е най-застрашен да попадне в мрежата
Коментари Харесай

Зодиите, които най-често попадат в токсични връзки

Кой от зодиакалния кръг е най-застрашен да попадне в мрежата на токсична връзка?

Рак
Ако имат опция, Раците биха си стояли в черупките вечно. Водните същества не имат вяра на хората (и с право). Но въпреки всичко се случва да срещнат някого, който изцяло да промени концепцията им. И тогава губят главите си. Те са подготвени да се молят за колегата, да имат вяра сляпо на неговите обещания. И в случай че връзката се провали Раците се затварят още повече и стартират да имат вяра, че не са способни на нищо.

Везни
Везните идеализират хората и имат вяра, че и най-лошият изверг има късмет за благополучие. Затова са подготвени да простят безпределно. Но токсичните взаимоотношения са рискови, тъй като ви завличат все по-дълбоко и по-дълбоко, обещавайки неземно самодоволство. Търпи и чакай - това е мотото на Везните, попаднали в лапите на неверния сътрудник.

Козирог
Какво да кажем за Козирозите? Те са тъкмо тези, които не знаят по какъв начин да схващат хората. И някак си постоянно съумяват да намират единствено сътрудници с куп дефекти. Вярват наивно, че токсичността от една връзка може да бъде „ изцедена “ благодарение на деликатност и любов. „ Партньорът не е толкоз неприятен, ние не сме почтени за него! “ - възкликват Козирозите и хукват да се усъвършенстват, с цел да се нагодят.

Риби
„ Страданието облагородява! Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни “. Рибите са цялостни с сходни извинения, тъй като имат вяра, че сътрудниците, които са избрали, в миналото ще се трансформират. Разбира се, че ще се трансформират - когато изцедят всички витални сокове от тях и си намерят нова жертва!
Риби, просто би трябвало да най-сетне да започнете да се обичате!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР