Кой от кандидатите в София от чий електорат успя да

...
Кой от кандидатите в София от чий електорат успя да
Коментари Харесай

Кой от кандидатите за София от чий електорат успя да открадне?

Кой от претендентите в София от чий електорат съумя да открадне - демонстрира разбивка на " Алфа рисърч ". Данните са повече от любопитни.

Според разбивката Васил Терзиев е бил подсилен от 90 на 100 от гласоподавателите на обединяването, което го издигна - " Продължаваме промяната-Демократична България ", само че е съумял да открадне 4% от тези на ГЕРБ. По един % Терзиев е взел от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ".

Лявата кандидатка Ваня Григорова. - За нея са дали своят вот едвам 50 на 100 от гласоподавателите на Българска социалистическа партия, най-голямата партия, която я издигна. 10 на 100 от гласовете й са пристигнали от симпатизантите на " Възраждане ". Интересното тук е, че 12 на 100 от тези на ПП-ДБ също са я подкрепили. 6% от гласоподавателите на ГЕРБ - също. Григорова е получила поддръжка и от 3 на 100 от гласоподавателите на Има Такъв Народ и 1 на 100 от тези на Движение за права и свободи.

За Антон Хекимян, кандидарът на ГЕРБ, са дали своят вот 89% от гласоподавателите на партията. Подкрепили са го и 4 на 100 от тези на дясното обединяване, както и по % от гласоподавателите на " Възраждане " и Има Такъв Народ. Тези на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не са дали своят вот за Хекимян.

Най-любопитни обаче са данните за поддръжката на Вили Лилков. Кандидатът на коалиция КОД е взел цели 43 на 100 от гласовете на ПП-ДБ, както и 22 на 100 от тези на ГЕРБ. Подкрепен е бил и от 3% от гласоподавателите на Има Такъв Народ, както и от 1% от тези на Движението. Нито един гласоподавател на Българска социалистическа партия не е заявил поддръжка за синия претендент.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР