Кой не обича приказка за лягане и още по-добре такава,

...
Кой не обича приказка за лягане и още по-добре такава,
Коментари Харесай

Предложението Audible 99p може да вдъхне живот на въображението на вашите деца с достъп до хиляди истории

Кой не обича приказка за лягане и още по-добре такава, която ви четат? В свят, в който интелигентните устройства са завладяли и децата си лягат да се усещат малко по-уморени от гледането на екраните с часове, в сравнение с са сънливи. Така че за какво да не съблечете нещата незабавно и да им позволите да се уталожат и да заспят с една добра остаряла история?

Страхотни вести за родители и полагащи грижи, не е нужно да четете всичко, в случай че вземете предлагането на Audible, което ви дава достъп до хиляди заглавия единствено за 99p за 3-месечно участие. Така че освен вашето мъниче ще се радва да чуе приключенията на обичаните си герои, до момента в който кимат, само че е евентуално и вие също.

Има толкоз доста фантастични остарели и нови истории, до които можете да получите достъп, за какво не се насладите на детска класика, която в миналото сте слушали или чели като дете, от имена като Инид Блайтън, Роалд Дал и Ханс Кристиан Андерсън, както и класики като The Famous Five, Wind In The Willows и Beatrix Potter?


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР