Кой не обича да готви вкусно, кой не обича да

...
Кой не обича да готви вкусно, кой не обича да
Коментари Харесай

Игра с вкусни награди: Кой е по-голям експерт в кухнята?

Кой не обича да готви вкусно, кой не обича да печели награди!

Със сигурност ние с вас и готвим вкусно, и награди обичаме, по тази причина на драго сърце представяме новата ни игра “Кой е по-голям специалист в кухнята ” в партньорство с Vegeta и MateKitchen!

В идващите седмици в кулинарна борба ще се включат двама от изявените готвачи на платформата MateKitchen. Те ще получават задания от експерта по подправките за подготвяне на ястия от разнообразни международни кухни - френска, италианска, азиатска, българска.

Ще имат и наложително изискване - да включат най-малко една от дъхавите моноподправки на - от дафинов лист до мащерка и индийско орехче.

На вас, нашите читатели, се пада виновната задача да прецените кой от двамата готвачи се е справил по-добре като изгледате видео-рецептите и гласувате за тази, която ви подхожда повече.

Няма да издаваме занапред какви ястия ще се подготвят на нашата видео-арена, само че обещаваме да са лесни за подготвяне даже от хора, които считат, че не могат да готвят.

 d Mate Kitchen

Специално на тях желаеме да вдъхнем кураж и да ги уверим, че готвенето в действителност е най-много въпрос на въображение и подправки. Основните артикули, с които всички готвачи готвят, са месо, ориз, зеленчуци.

Но това, което трансформира един нищо и никакъв картоф в симфония от усети, са обилно поръсените от горната страна мащерка и морска сол.

Или както споделят от:

Когато влезеш в кухнята, не помни за това, което не знаеш и се довери на сетивата си. Нека въображението ти е единствената ти рецепта. Нарушавай разпоредбите, импровизирай и разчитай на подправките, които подсигуряват съвършен усет. Готви свободно в кухнята.

И още малко готварски препоръки от нашите сътрудници от:

 d Mate Kitchen

Ако се затруднявате да готвите разнородни ястия всеки ден, тъй като все липсва някоя фалшификация, изгответе седмично меню и по него напазарувайте всичко належащо.

След това през седмицата е елементарно - изваждате всички нужни артикули и подправки, слагате престилката и най-много след час ще имате вкусно, уханно, събиращо цялото семейство ядене.

Очаквайте скоро старта на играта ни “Кой е по-голям специалист в кухнята ”. Пожелаваме ви шанс!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР