Кой не обича, да бъде целуван? Хубавите целувки са част

...
Кой не обича, да бъде целуван? Хубавите целувки са част
Коментари Харесай

5 пози за максимално удоволствие от съчетаването на целувки и секс

Кой не обича, да бъде целуван? Хубавите целувки са част от най-прекрасните моменти, които двама влюбени могат да си подарят. И несъмнено, те са още едно наслаждение, което си предизвикваме по време на половите си занимания.

Следват няколко пози, които прибавят преживяването от впиването на устни към удоволствието от секса.
Люлката на любовта
Една от най-интимните, сантиментални и влудяващи пози за телата на двама души, които същински се обичат. Партньорите лежат настрани лице в лице, прегръщат се и вплитат краката си. В това състояние и двамата могат да се целуват непрекъснато и на всички места, докъдето могат да доближат. Не е нужно да се бърза – просто леко и ритмично клатене е задоволително.


Ела ми тук!
Тя сяда на края на масата, дивана, леглото, стол… където и да е, тъй че той да може да се приближи към нея. Жената обгръща крайници към торса на мъжа. Телата им се притискат колкото се може по-силно и двамата се целуват, до момента в който към този момент не устоят поривите да стартират бурната част от секса.


Лудо целуване без събличане
Всеки помни юношеските си дългите сеанси от бясно целуване, когато да се държим като „ възрастни “ е било към момента прекомерно рано. А за какво да не повтаряме опита си от млади години и в по-зряла възраст? Опитайте, да вземем за пример в мисионерска поза на дивана, само че без да махате облеклата. Целувайте се буйно и колкото се може по-дълго, преди да се заемете със „ същинската “ част на секса.


Любов на колене
Мъжът сяда на леглото, дивана или в комфортен фотьойл. Жената се качва върху него, обгръща го с бедра и… да речем, че стартира да редува дълги целувки с шепнене на ухо на всевъзможни приятни глупотевини. После функциите и местата може да се разменят.


Целувай ме още!
Позата, която сме почнали да назоваваме „ лотос “, може да се окаже доста комфортна за съчетаване на секс и целувки. Двамата сътрудници разполагат с съвсем безграничен достъп до тялото на другия. Освен това, в тази поза елементарно може да се добави стимулация на клитора, без да се ползват спомагателни старания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР