Кой имаше интерес от насаждането на напрежение? В никакъв случай

...
Кой имаше интерес от насаждането на напрежение? В никакъв случай
Коментари Харесай

Костадин Костадинов очаква нови предсрочни избори

" Кой имаше интерес от насаждането на напрежение ? В никакъв случай не сме ние. Защо постоянно всичко би трябвало да се случва с напън ", недоумява Костадинов. В коментар на събитията от предходната седмица, когато самият той бе под карантина, водачът на " Възраждане " се пита за какво би трябвало да има митинги, като може да се работи на правилото, на който работят всички одобрени демокрации .

За контрактуваната при премиера Петков експертна група, Костадинов чака лицата в нея да бъдат задоволително уважавани имена в специалностите си и да се излезе с общо консолидирано решение в полза на българските жители. Никой няма интерес от повече митинги. До края на деня от " Възраждане " чакат писмо от здравния министър Асена Сербезова за състава на работната група . Координацията на групата е предоставена на проф. Радка Аргиров а, а срокът за работа е до 2 февруари.

За страдание решението още веднъж ще бъде политическо, чака Костадинов.
 Петков разиска с Обновена
Петков разиска с " Възраждане " Коронавирус ограниченията

Премиерът отказал да отстрани зеления документ, само че срещата предходна градивно

Костадинов даде оценка на първия месец на държавното управление - обединението не е постоянна, ръководството е безидейно и доста хетерогенно . За страдание нещата отиват към предварителни парламентарни избори, чака Костадинов.

" На фона на всички проблеми не знам дали едни предварителни избори биха били потребни за страната, само че новото ръководство е безидейно. Нима главният приоритет на страната би трябвало да е имунизацията? В последните години за жалост България се ръководи не от Министерски съвет, а от марионетен съвет ", безапелационен бе Костадинов.

От Политическа партия " Възраждане " желаят да получат публично пояснение или опрощение от американски дипломат у нас за какво американски депутати да заплашват България със наказания . Затова и считат да извикат представителят на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа в Народното събрание.
 Посолството на Съединени американски щати у нас: Не се обмислят наказания против България
Посолството на Съединени американски щати у нас: Не се обмислят наказания против България

В позиция на Нед Прайс се показва, че се прави оценка мощния интерес на Конгреса на Съединени американски щати

Костадин Костадинов още веднъж засегна делото, формирано против " Възраждане " по отношение на партийната дотация на партията. Той посочи, че Политическа партия " Възраждане " е най-проверяваната политическа организации в България в последните 4 години . Когато прокуратурата е почнала досъдебното произвеждане против " Възраждане " за партийната дотация на организацията, новината била отразена от всички национални медии, подсети Костадинов, който недоумява за какво в този момент, когато са спечелили дело, никой не ги отразява.

По думите му година и половина по-късно след разпитани стотици очевидци и всички, които взели участие във финансови връзки с партията, задачата била - да се държи " Възраждане " напрегнат. Ако по същия метод били обсъждани дотациите и одитирани партиите, те едва ли биха били толкоз изрядни колкото " Възраждане ", убеден е Костадин Костадинов.

Според него ДАНС и до момента продължава да създава и да следи " Възраждане ", а повода е, че " Възраждане " са опасност за статуквото в страната .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР