Кой е този мъж с кафява шапка, който броди по

...
Кой е този мъж с кафява шапка, който броди по
Коментари Харесай

Всички се питат кой е този мъж, който броди по Витошка

Кой е този мъж с кафява шапка, който броди по " Витошка "? Въпросът обиколи обществените мрежи, откакто фотосите се появиха в онлайн пространството.


-->
Оказа се, че това е Джон Малкович - световноизвестният артист, продуцент и режисьор, който е у нас, с цел да изнесе три мегаспектакъла на сцената на Народния спектакъл.

Малкович се разноски по пешеходната част на столичния бул. „ Витоша “. Звездата е у нас поради идното си присъединяване в постановката " В самотата на памуковите полета ".

Джон Малкович е роден на 9 декември 1953 година в Кристофър, Илинойс. През 1976 година става един от създателите на чикагския спектакъл „ Степенулф “. Впоследствие се мести в Ню Йорк и през 1983-та се появява в пиесата „ True West “.

Той играе на Бродуей с Дъстин Хофман в „ Смъртта на комерсиалния пасажер ” („ Death of a Salesman “) - (1984). За тази роля получава премия " Еми ", когато пиесата става ефирен филм.

Дебютира в киното с кино лентата „ Място в сърцето “ (1984), за който е номиниран за " Оскар " за най-хубава мъжка второстепенна роля. Влиза в борбата за най-ценните статуетки в киното още веднъж през 1994 година за ролята си във кино лентата „ Под прицел “ (1993).

Малкович е номиниран и за редица други награди, измежду които „ Сателит “, „ БАФТА “, „ Сатурн “ и „ Златен глобус “. Известни филми с негово присъединяване са „ Място в сърцето “, „ Империята на Слънцето “, „ Опасни връзки “, „ Под прицел “, „ Желязната маска “, „ Развратникът “, „ Ерагон “, „ Бесни страшни пенсии “ и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР