Кой е най-евтиният, полезен и престижен подарък за Коледа? Безспорно

...
Кой е най-евтиният, полезен и престижен подарък за Коледа? Безспорно
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Най-хубавият коледен подарък – бестселър на „Милениум“ от Панаира на книгата! Готвачът на Живков - Бай Данчо, ще раздава автографи в НДК

Кой е най-евтиният, потребен и влиятелен подарък за Коледа? Безспорно хубавата книга.

До неделя във фоайетата на НДК ще имате опция да опитате от това духовно наслаждение. На щанд №102 на партера са подредени бестселърите на водещото българско издателство " Милениум " в границите на обичайния Панаир на книгата. Литературните шедьоври от разнообразни жанрове и за всички възрасти се оферират с невероятната отстъпка до 60%.

Сред най-търсените заглавия са „ Речите, които трансформираха света “, включваща вдъхновяващи изявления на редица емблематични исторически персони, двата тома за Сталин от Стивън Коткин – най-хубавата и най-подробната биография на руския деспот, както и патриотичните томове „ Българските монументи “ и „ Българките. Портрети на 100 забележителни дами “, която е Книга на деня и се продава с цели 40 % отстъпка.

На щанд 102 ще откриете и известната поредност за най-известните български явления и лечители, техните пророчества и целебни билкови предписания. На голям интерес се радват юбилейните издания за Слава Севрюкова, Преподобна Стойна, Дядо Влайчо, Петър Дънов, Петър Димков.

Книгите от класическата сбирка „ Философия за всеки “ също са логичен и изтънчен подарък за Коледа, а най-новото предложение е „ Киркегор и пристрастеността на вярата “.

Почитателите на историята пък ще бъдат привлечени от серията „ История на войните “, която на панаира предлага нов, премиерен том - „ 100-годишната война “.

Щандът на „ Милениум “ е ситуиран вляво от входа на партерния етаж, а литературната фиеста във фоайето на НДК продължава до неделя.

Издателство „ Милениум “ е подготвило и специфична изненада за своите фенове – Бай Данчо, прочут като готвача на Тодор Живков, ще раздава подписи на най-новата си книга „ Всички мои предписания “ в петък и събота след 15 ч.

Освен обичайна коледна отстъпка, феновете на " Милениум " ще получат и дарове при покупка над избрана стойност, ще вземат участие в лотария с талони за спомагателни понижения при извършване на покупки онлайн, ще се радват на happy hour пакетни цени и доста други предпразнични изненади.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР