Кой е малкият да Винчи от село Кокаляне“ и върви

...
Кой е малкият да Винчи от село Кокаляне“ и върви
Коментари Харесай

Горещи страсти, танци и нулев късмет спохожда участниците в Аз обичам България

Кой е „ дребният да Винчи от село Кокаляне “ и върви ли към галерия Светльо Иванов – гледайте в петък от 20 ч. по bTV

Този петък (8 март) от 20:00 ч. по bTV в новия епизод на „ Аз обичам България “ един против различен ще се изправят тимовете на КЕДЪРА, със специфични участници – артистът Краси Радков и журналистът Светослав Иванов, и тим КАДИЕВ, в който този път влизат Станислава Ганчева – специфичен делегат на „ Dancing Stars “ и безстрашният плувец и кросфит спортист Филип Атанасов.

„ Ще ги бием и ще си тръгнем! “, ще съобщи със самочувствие тим КАДИЕВ още при старта на предаването, само че дали в действителност ще има пердах, или в студиото ще пребъдат смехът, танците, интелигентността и ловкостта – феновете занапред ще схванат.

В петък вечер водещата Алекс Сърчаджиева още веднъж ще е добре готова с сбирка от радостни провокации – най-различни забавни игри и въпроси, свързани с България, а премията за тима победител ще бъде три мускалчета „ розово масло “, типично българска, както традицията в предаването повелява. Повече от всеки различен път до момента, в игрите ще вземат участие и агитките на тимовете. Те бурно ще ги поддържат и приветстват от самото начало и даже ще изненадат участниците с нещо зрелищно и ненадейно.

„ Ние познаваме, а те взимат точките “, ще се сърдят от единия тим, а от другия напряко ще връхлетят прочувствено посред картата на България, спорейки за точното място на естествена забележителност. Страстите и страсти в играта ще се редуват с доста смях, песни, танци и смешки, а наред със знанията, които тимовете ще показват, ясно ще се види, че и доза шанс в никакъв случай не е непотребна.

Коя на тип лесна игра ще се окаже трагикомична за тима на КЕДЪРА, кой и за какво е „ дребният да Винчи от село Кокаляне “ и ще остане ли КАДИЕВ до края на епизод капитан на тима си – ще стане ясно на следващия ден вечер от 20:00 ч. по bTV.

Защо очилата на участниците постоянно ще бъдат мотив за „ задявка и кавги “ сред героите и дали представителите на „ Dancing Stars “ ще са почтени за 10-ка на дансинга на музикалните загадки – гледайте на следващия ден вечер в новия супер радостен епизод на „ Аз обичам България “!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР