Кой е казал, че само през активния летен сезон трябва

...
Кой е казал, че само през активния летен сезон трябва
Коментари Харесай

Есента не означава стоп на пътешествията: Петканови с нов воаяж зад граница

Кой е споделил, че единствено през дейния летен сезон би трябвало да пътушестваме? Ако имаме времето и финансовата опция, пътуването може да се прави когато и да е на годината. Есента към този момент чука на вратата, колкото и да не ни се има вяра. Сутрините са по-хладни, стъмнява се по-рано, а вечерите са прелестно хладни, идеално време за лека пелерина, с която да ни е топло, в случай че всичко това е съчетано и с почивка на обичано място - още по-добре.

Точно на подобен воаяж, преди да се скапе времето дефинитивно, се е отдално едно от най-харесваните и следвани БГ звездни семейство, а точно това на Алекс и Дани Петканови. От изявленията в Инстаграм излиза наяве, че са отишли да си починат за няколко дни до красивия Миконос. 

Алекс е споделила поредност от красиви фрагменти, а към един написа следното:

" Първият залез, който наблюдавахме в Миконос беше този при мелниците и беше като в същинска приказка! "

Виж още:

Макар и есен, времето там в този момент е отлично, а Алекс и Дани се любуват на всеки момент от последните слънчеви моменти. Двамата са избрали и прелестни летни тоалети, които идеално пасват на местоположението. Последните дни бяха много натоварени за инфлуенсърското семейство, ето за какво са се отдали на малко релакс в южната ни съседка. Междувременно Алекс показа по-рано, че се е подложила на нова процедура, а точно - избелване на зъбите.

" Избелвали ли сте си зъбите в миналото?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР