Кой е казал, че когато си на 71 години трябва

...
Кой е казал, че когато си на 71 години трябва
Коментари Харесай

"Старите могат да скачат": Попович разби интернета

Кой е споделил, че когато си на 71 години би трябвало да се пазиш и да си седиш спокойно? Това значи да вържем треньора на баскетболния " Сан Антонио Спърс " и да не му даваме да води отбора по време на мачовете от НБА!

Легендарният Грег Попович не би издържал сходно нещо!

Вместо това той избира да демонстрира страстите си, даже със... скок.

Very funny and scary at the same time! Talk about! The old man can jump!!
— Manu Ginobili (@manuginobili)
Кадърът, който бързо обиколи обществените мрежи, попадна първо в полезрението на някогашния състезател на Попович - Ману Дженобили.

" Хем е смешно, хем е ужасно. Това е отварата на дядо! Старите могат да скачат ", написа аржентинецът, който приключи спортната си кариера през 2018 година и очевидно има много време, с цел да преглежда фотоси от мачове на някогашния си отбор.

Какво е " Отварата на дядо "?

Става въпрос за вътрешна смешка в " Сан Антонио Спърс " от времето, когато Дженобили и Попович си сътрудничиха в отбора. Тогава баскетболистът съобщи, че точно треньорът им им дава нужната " запарка " (в смисъл на мотивация), с цел да побеждават.

Последователите на Дженобили незабавно харесаха фотографията и взеха решение да се позабавляват, като изработят разнообразни колажи.

" Попович би трябвало да размени логото на известна марка за спортни артикули ", написа един консуматор, визирайки именитата фигура на Майкъл Джордан.

Gotta replace the Jumpman logo now...
— Matthew Tynan (@Matthew_Tynan)
Треньорът е изобразен с китара.

— Luka Šamanić BR (@LukaSamanicBr)

Или по време на пого.

Както и на кон.

Играе и куидич дружно с Хари Потър.

Quidditch player by day

NBA coach by night
— Dylan (@dylangonzalez21)

И лови риба.

След 16 дни Грег Попович ще стане на 72 години. Той е избиран три за треньор на годината в НБА (2003, 20212, 2014), а под негово управление " Спърс " стават 5 пъти първенци (1999, 2003, 2005, 2007, 2014). В четири от тези шампионски сезони Ману Дженобили е бил в състава на " Сан Антонио ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР