Кой допусна да ви вдигнат тока и оттам да ви

...
Кой допусна да ви вдигнат тока и оттам да ви
Коментари Харесай

Борисов: Тези са ни най-лесните избори - наши съюзници са гладът, инфлацията и високите цени

Кой позволи да ви вдигнат тока и оттова да ви повлече хляба и другите хранителни артикули? Тези са ни най-лесните избори, наши съдружници са гладът, инфлацията и високите цени. 12 години при нас токът беше 80 лева, 2,20 бензинът, виждате кашкавал, яйца, сирене, летят с по 10-20%. Дори не знам какво да ви обещая. Аз толкоз счупена страна не знам по какъв начин се ръководи. Това сподели на предизборна среща в добричкото село Зърнево водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ние, като пътувахме, всеки кмет си даваше кое му е най-важното. За тази година и половина застой, единствено тук, в региона, ни стопираха 80 км поправки. Кметът сподели за тази ритуална зала, мисля, че като сме хвърлили през прозореца, е имало кой да ги откри и да ги даде на вас. Е, кое неприятно сме правили? Регионът е извънредно значим, етническата приемливост, единственият късмет на България да бъде мощна, мощна, единна, е да приемливост сред религиите. Затова сме водили най-добросъседска политика с Турция. Вие даже помните на конгреса на Движение за права и свободи включиха онлайн президента на Турция, той сподели " Моя другар Бойко Борисов да го слушате ". Та се чудеха какво да създадат... С него сме се разбрали - българските турци са мост на другарството, които то двете страни на границата подсигуряват сигурност “, съобщи още Борисов.

" Петков беше преди 10 дни в Тервел и когато се срещна с няколко души, той им сподели, че са създали доста - били сменили шефа на полицията. Спряха 80 км на ремонт на пътищата в региона, които ние бяхме договорили. 10 лева против 20% инфлация, вие решете дали желаете тази смяна. На 2 октомври би трябвало да пенсионираме тази смяна. Нека да спрем пропадането “, сподели Деница Сачева.

" В Котелския Балкан нямаха водоснабдяване в 21 век. И когато си тръгвах, им оставих, благи мои, 1,2 млн., с цел да довършат водоснабдяването. 1 милиарда оставих да завършат " Хемус ". Да ви приказвам за цени, храни, ток, нафта, бензин, всеки от вас е бил в магазина. Но тъкмо в този край, в който има всичко, приказвам за хранителни артикули, може да си визиите какъв брой би трябвало да си необразован и некадърен да предизвикаш да ти вдигнат цените на питателните артикули. Слънчоглед колкото искаш, още предходната годишна продукция седи. Кое наложи да ви се вдигне олиото ", разяснява водачът на ГЕРБ, представен от " Труд ".

" Като отидох, нямаше веднъж, не могат да стигнат до джамиите, направихме им, аз научих географията, да кача Гюлай и да я заведа в Родопите, 100% мюсюлмани, един християнин не можем да намерим да ни каже " Добър ден “. Няма служащи, няма кой да работи, по какъв начин ще има? Година и половина, толкоз ме е гняв, като гледах " Хемус " в този момент. Година и половина тази автомагистрала е готово, ние си я заснехме, че е подготвена, с цел да не кажат, че Бойко я е направил, това е задачата. Ремонтират остарелия път единствено, с цел да не пуснат правата. Така стопираха Русе-Търново, " Хемус ", " Струма ", докога ще ги траете, не знам. На 2 октомври може да се избира. Ние не знаем с какви старания можем да ви изведем от ямата, ние сме в яма, по какъв начин ще издрапаме, с цел да излезем. Да, 12 години знам по какъв начин държахме тока, мъчно, само че успявахме. Вие представяте ли си План за възобновяване, другите страни не помниха, похарчиха милиарди евро, само България няма. И те викат - ГЕРБ били простите, а те умните. Бюджетът тегли заеми и лихви. Е, по какъв начин се оправя това? Хората чакат, че ще се разсънят на 2 октомври от един неприятен сън и всичко ще си тръгне както си е било. Да, де, но те са влезнали в къщата ви, обрали са ви зимнината и ви споделят в този момент да се оправяте. Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков, е да се пенсионирам. Очакват ни труд, ограничения и стягане на колана. Не знам по какъв начин хората си мислят, че да взимаш заеми и да плащаш пенсии. Колко ще издържиш “, добави Бойко Борисов.

" Искам да се стегнем, на вашите другари, съседи, комшии, просто да им обясните какъв брой е мъчно. Даже не ги и агитирайте. Просто им кажете, че в случай че и този път изпуснем ГЕРБ... Дългът върви към 50 милиарда лева, който ние би трябвало да върнем. Не 5 млн., не 50, не 500... Само декември изчезнаха над 9 милиарда, щяха да стоят пет автомагистрали, четири моста, осем тунела. А те задачите капитални поправки са за 4 милиарда, хората викат " Брей, те са крали 8 милиарда “, добави още Бойко Борисов.

“Направиха го доста мъдро, като едно, тъкмо, като пирамидите. Така, както излъгаха преди време българите с пирамидите, по този начин партията на " Промяната " ги излъга. И като си тръгнат, за нас ще останат празните талончета. Ало измамници, тъкмо. Никога не съм лъгал и нямам неизпълнено заричане “, сподели Борисов.

" Най-хубавото, което ми е донесла ГЕРБ, толкоз мюсюлмани ми станаха другари, но другари мои, че към този момент никой не може да се усъмни, че ГЕРБ е партия, която работи за добруването на българите мюсюлмани. Доказано е с годините. 2009 година беше гръцката рецесия, 2013 година Орешарски, КТБ, по-късно миграционна рецесия, баба ми викаше “Очи плахи, ръце плебеи “, само че като почнеш и стигнеш до края. Виждаме какъв брой е ужасно, хващаме се и го вършим, само че толкоз мъчно не е било, даже Орешарски пазеше фискалния запас. Не мога да кажа неприятно, когато са правили положителни. Тези в този момент са счупили всичко и с цялата си безочливост обикалят. За наслада ги срещат по 5-6-10 индивида. Желая ви да сте живи и здрави “, съобщи Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР