Кой бе обича вкусна и топла домашна баница? Всички ние

...
Кой бе обича вкусна и топла домашна баница? Всички ние
Коментари Харесай

Класическа рецепта за баница със сирене и праз

Кой бе обича вкусна и топла домашна баница? Всички ние се стремим да създадем до по-уютно място, а какво по-хубаво от това да създадем нещо домашно и доста вкусно. Баницата с праз лук е една от най-вкусните предписания, които се вършат извънредно елементарно и не изисква кой знае какви старания. Ето и нашата рецепта за вкусна баница с праз:
Необходими артикули:
 Пролетна баница с лимец и спанак Пролетна баница с лимец и спанак
Баницата с лимец и спанак е освен вкусна, само че и извънредно потребна. За нейното подготвяне са ви нужни следните артикули: 700...
- 1 пакет кори за баница
- 6 яйца
- 2-3 стръка праз лук
- 300 гр сирене
- 2 с.л. кисело мляко
 Вкусен и бърз обяд: Запеканка с картофи и кайма Вкусен и бърз обяд: Запеканка с картофи и кайма
Запеканката с картофи и кайма е идеалното предложение за бърз и апетитен обяд. Може да я сервирате и за вечеря. Това са продуктите, коит...
- 1 ч.л. сода
- 50 гр масло
- олио
Начин на подготвяне:
1. В един тиган задушете нарязания на колеца праз лук, до момента в който омекне и стане съвсем подготвен. След това отдръпнете от котлона и оставете да изстине.
 Рецепта за смути от замразени плодове Рецепта за смути от замразени плодове
Дните към този момент са топли и занапред ще стават горещи. Именно поради това е нужно да имате нещо вкъщи, което може да приготвите бързо и елементарно...
2. В купа разбийте 6-те яйца, прибавете натрошеното сирене, сложете 2 с.л. кисело мляко и към тях 1 ч.л. сода за самун. Разбъркайте добре и по-късно прибавете и леко изстиналия праз лук. Плънката ви е подготвена!
3. Започваме с налагането на баницата. Първо изпод в тавата, която сте намазали авансово с олио, слагате 2 кори. След което изсипвате по към 3 с.л. от сместа. След това слагате една кора и повтаряте. На всеки 2 кори слагате отмерено и по 2 с.л. олио, тъй че баницата да стане сочна и с положително количество лой. Налагате баницата, до момента в който корите и сместа ви не свършат. Накрая завършвате баницата като сложите на 5-6 места по едно резенче масълце, тъй че като се пече да ухае още по-вкусно и да хване златист тен!
4. Печете на 180 градуса, като сте загрели фурната авансово. Времето за готвене е към 40-50 минути, до момента в който от горната страна баницата не стане златиста.
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР