Ковидили лошото време в Северна Америка няма да се отразят

...
Ковидили лошото време в Северна Америка няма да се отразят
Коментари Харесай

Къде е шейната на Дядо Коледа в момента?

Ковидили неприятното време в Северна Америка няма да се отразят на пътуването по света на Дядо Коледа, увери Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД), известно и с това, че следи маршрута на положителния дъртак,предаде Асошиейтед прес.

Тази година към 1500 доброволци работят в навечерието на Коледа, с цел да дават отговор на телефонните позвънявания на децата, които желаят да знаят местоположението и графика на доставките на Дядо Коледа.

Генерал-лейтенант Дейвид Нахом от НОРАД, основан в Анкоридж, Аляска, съобщи, че пандемията не е повлияла на натоварения график за доставка на Дядо Коледа и не чака неприятното време да има въздействие.

" Ниските температури и изобилните снеговалежи, които нарушават пътуването за празниците в Съединени американски щати, не би трябвало да са проблем за човек, който живее на Северния полюс ", сподели Нахом. " Мисля, че Дядо Коледа ще си е вкъщи с арктическото време, което нахлува в 48 щата ", сподели Нахом.

Празничната традиция на НОРАД стартира през 1955 година, когато магазин в Колорадо Спрингс позволява печатна неточност в телефонния номер на Северния полюс в реклама във вестник и едно дете по простъпка се обажда във военното командване с молба да приказва с Дядо Коледа.

Постъпват още позвънявания, тъй че дежурният пълководец назначава офицер, който да дава отговор на позвъняванията до Дядо Коледа, и традицията се утвърждава.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР