Коварната схема на ГЕРБ за оставане на власт в Столична

...
Коварната схема на ГЕРБ за оставане на власт в Столична
Коментари Харесай

Измама в Narod.bg: „Спасителят на София” Борис Бонев се оказа къртица – дръпнал 200 бона с помощ от ГЕРБ

Коварната скица на ГЕРБ за оставане на власт в Столична община разкриха източници на Narod.bg. Според информацията от години планът „ Борис Бонев “, нарекъл се „ избавител на София ”, се зарежда от подмолни играчи, близки до Бойко Борисов.

Неслучайно още с влизането си в СОС Бонев става най-скъпоплатеният общински консултант в историята на Столична община.

Това се случва с помощта на шефовете в софийската гербаджийска организация Елен Герджиков и Малина Едрева, които безусловно позлатяват сякаш опозиционно настроения против тях Борис Бонев от „ Спаси София “.

Още през 2019 година Герджиков съобщи, че Бонев трябвало да стане заместник-председател на СОС. Самият „ бунтовник ” по този начин и не отхвърли, че е подкрепил своя покровител в Столична община за ръководител на СОС.

Информаторът на Narod.bg показа още, че Борис Бонев се е самозаявил пред който би трябвало преди повече от 8 години, кълнейки се, че познава чудесно манталитета на жителите на столичните централни квартали и може да играе „ къртицата “, която да продължи съществуването на сивите кардинали в ГЕРБ още десетки години.

Неговите сигнали против Йорданка Фандъкова били поръчвани най-вече от подценявани от кметицата гербаджии или от доближени до Герджиков и Едрева, които желали да смъкват рейтинга на любимката на Бойко Борисов.

Освен с присъединяване във всички вероятни планове и комисии, Бонев постоянно е получавал особено внимание от групата на ГЕРБ в СОС. При него бил прибавен методът на „ тоягата и моркова “, тъй като с изключение на с тлъсти заплати, шефовете му го държали и с голям брой компромати. 

34-годишният „ избавител на София “ няма съвсем никакъв стаж зад тила си преди да се закачи за хранилката на ГЕРБ в СОС, разясняват осведомени. Но за сметка на това има сериозна взаимозависимост към шумни празненства и неразрешени вещества.

Болно амбициозният юноша има доста мръсни секрети и разпасан метод на живот, което го прави извънредно елементарен за манипулиране. Неслучайно Бонев се задейства и деактивира в тъкмо избрани обстановки, като че ли някой внезапно му натиска копчето.

Реклама

Дали е инцидентно, че отводите на Борис Бонев да дава отговор на въпроси по ЗДОИ какъв брой пари получава от Столична община се подписват и утвърждават персонално от лице от кабинета на настоящия ръководител на СОС Георги Георгиев?! Явно „ златното момче “ Борис Бонев му е завещано от предходния началник на общинския съвет от ГЕРБ Елен Герджиков.

Само за няколко години в Общината Бонев натрупва над 60 000 лв. спестявания в банка – съгласно формалната му декларация пред КПКОНПИ.

За съпоставяне след 11 години като кмет неговият зложелател №1 Йорданка Фандъкова заявява 44 000 лв. спестявания. Въпросът е кой е откраднал повече за по-кратко време? И какъв брой от взетите пари не са декларирани?

Ето и обстоятелствата, за които нашият източник твърди, че разполага с документи за подлия проект, наименуван „ Запази София за ГЕРБ “:

– Твърдата заплата на всеки общинар в София е към 1800 лв.. С благословията на Елен Герджиков Борис Бонев е вкаран в борда на Общината с ангажимента за заплата от в допълнение 5500 лв. на месец, давани му от ГЕРБ.

– Около 20 000 лв. е получил Бонев за представителни разноски от началото на своя общински мандат.

– Около 50 000 лв. е получил от заплати и още съвсем толкоз от участия в комисии . По груби сметки, и то без да разполагаме с цялостния лист на бонуси, особено отпуснати за Бонев, сумата възлиза на над 160 000 лв. за няколко години – с помощта на ГЕРБ.

Категорично в СОС няма различен общинар, който да взе участие във всички комисии. Категорично никой не взима и не е взимал толкоз пари от Общината, в това число кметът Йорданка Фандъкова.

Защо Борис Бонев взима два пъти повече пари от кметицата на ГЕРБ? Кой разрешава това да се случва и за какво? Отговорете си сами.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР