Коуди Белинджър се връща в Чикаго Къбс, съгласявайки се на

...
Коуди Белинджър се връща в Чикаго Къбс, съгласявайки се на
Коментари Харесай

Коуди Белинджър се връща в Къбс с 3-годишен договор за 80 милиона долара, казва източник на AP

Коуди Белинджър се връща в Чикаго Къбс, съгласявайки се на 3-годишен контракт за 80 милиона $, осведомен човек със договорката сподели на Асошиейтед прес.

Убийцата може да се откаже от договорката след всеки от първите два сезона, съгласно лицето, което е говорило с AP при изискване за анонимност в неделя, защото съглашението е в очакване физическо. Белинджър се чака да направи 30 милиона $ тази година, а по-късно 30 милиона $ през 2025 година, в случай че остане в Чикаго, и 20 милиона $ през 2026 година, в случай че не се откаже от контракта.

Белинджър беше измежду петимата значими безвъзмездни сътрудници, представлявани от Скот Борас, които отидоха на пролетни тренировки без съглашения. Питчърите Блейк Снел и Джордан Монтгомъри, третият бейзмен Мат Чапман и определеният нападател Джей Ди Мартинез остават на пазара.

Беше доста по-различно преживяване от предишния отвън сезона, когато Белинджър завърши едногодишна договорка за $17,5 милиона с Къбс през декември 2022 година След това той отхвърли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР