Коцев посочи, че варненци искат промяна на модела, защото повече

...
Коцев посочи, че варненци искат промяна на модела, защото повече
Коментари Харесай

Новият кмет на Варна Коцев: 10 години Портних управлява непрозрач...

Коцев уточни, че варненци желаят " смяна на модела ", тъй като повече от 10 години Иван Портних е управлявал града " по непрогледен метод ".

Като укори досегашния кмет в зависимости, Благомир Коцев заявява, че при неговото управление няма да има " подмолни играчи, които да дърпат конците в избрани направления за развиването на града " и ще работят " транспарантно и с голям хъс ".

 

" Ще работя за това ползите на бизнеса и на жителите да съответстват ", сподели той.

 

" Добро утро, варненци! Варна е нова от през днешния ден! По-светло и по-благо ще става ", написа Коцев тази заран във Фейсбук. 

 

Варненският общински съвет е пъстър. Запитан по какъв начин ще действа, Коцев посочи, че болшинствата ще се образуват въз основата на политики.

 

Тази фрагментираност няма да дава превес на нито една политическа мощ и постанова консенсус, а това е по-лесният метод за ръководство, счита досегашният регионален шеф и новоизбран кмет на Варна.

 

Въпреки че досегашният кмет Портних водеше въ Варна на първи тур, на втори тур при 100% обработени протоколи Коцев победи с 53.06% или 45 395 гласа. Портних загуби балотажа, като получи 41.52% от гласовете или 35 519 гласа. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР